Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Posao u kompaniji: Coolsistem d.o.o. 

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije
Opis kompanije:

Coolsistem je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis, popravku I prodaju svih vrsta uređaja za grejanje i klimatizaciju, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao I toplotne pumpe vazduh-voda i voda-voda. Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima i opremom.

 

Za sve klima uređaje iz svoje ponude Coolsistem je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku, te stoga možemo pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, s pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brandova iz iste oblasti (Emmeti, Mitsubishi, Gree, Samsung, Panasonic,Toshiba, LG, Midea i mnogi drugi).

 

Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, pružamo im stručne obuke, školujemo i pomažemo da u svom poslu budu što bolji i efikasniji.

Kompanija:
Coolsistem d.o.o.
Adresa:
Beograd, Ozrenska 4, VoždovacNema poslova koji odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage!Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola