Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Posao u kompaniji: DELFI knjižare d.o.o. 

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Izrada sajta
Opis kompanije:

Delfi knjižare su vodeći knjižarski lanac u zemlji sa 30 maloprodaja u Beogradu i vecim gradovima u Srbiji.

DELFI je osnovala IP  Laguna, vodeći domaći izdavač i jedan od najvećih u regionu, sa vizijom da se standardi u oblasti izdavašatva i plasmana knjiga podignu na viši nivo, da što više gradova u Srbiji dobiju knjižare koje ne zaostaju za najboljim evropskim knjižarama, da se promoviše kultura čitanja i da da se kroz socijalno odgovorno poslovanje aktivira lokalna zajednica, razviju domaći brendovi i promoviše pozitivno poslovanje. Iako poslujemo kao dva pravna lica, DELFI knjižare i IP Laguna blisko sarađuju i rade pod prepoznatljivim brendom - Laguna Klub čitalaca sa preko 300.000 članova koji uživaju pogodonosti kupovine knjiga sa popustom i redovno nam se vraćaju.

Za pet godina od osnivanja, DELFI knjižare imaju 230 zaposlenih i 30 knjižara na prestižnim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Valjevu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku, Kruševcu, Jagodini, Nišu i Užicu. Osim na pozitivno poslovanje naše dve kuće, ponosni smo i na dobru reputaciju koju uživamo među poslovnim partnerima. 

Posebnu pažnju obraćamo na svoje zaposlene, njihovo znanje i obučenost, kao i na aktivan pristup kupcima i populariazciju čitanja kroz organizovanje kulturnih manifestacija, tribina i književnih susreta.

Kompanija:
DELFI knjižare d.o.o.
Adresa:
Beograd, Resavska 33Nema poslova koji odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage!Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola