Konkurs za oglas "Prodavac/Prodavačica slatkiša" kompanije Candy Universe d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Kompanija:
Candy Universe d.o.o.
Adresa:
Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 181a

Poštovani čitaoče, čitateljko, oglašavamo da je našoj firmi potrebno nekoliko finih osoba za rad na poziciji trgovca u prodavnicama sa slatkišima u Beogradu. Postojimo više od sedam godina i nalazimo se u skoro svim najvećim tržnim centrima u Srbiji. 

Mi prodajemo slatkiše, čokoladne deserte, praline, čokoladne dražeje i desetine vrsta gumenih bombona.

Prodavac slatkiša

BEOGRAD 

 

 

Tržni centri u kojima se nalaze naša prodajna mesta rade tokom cele godine i baš takav raspored stvari diktira da se kod nas radi 6 dana nedeljno u dve smene. Jedna smena traje 7 sati. Radno vreme tržnih centara je uobičajeno od 10:00 do 22:00h.

 

Subote i nedelje su nam ključne.

 

  • Dolazak na posao je oko pola sata pre samog početka radnog vremena tržnog centra da bi se štand pripremio za rad i da bi se odradile sve pripremne aktivnosti za kvalitetan rad kako u vašoj smeni, tako i za kolege/koleginice koje dolaze posle vas. Nakon radnog vremena potrebno je takođe pripremiti štand za koleginice/kolege u prvoj smeni i za to vam treba do 20 minuta, maksimalno.
  • Prijem robe je jednom nedeljno u tačno određeno vreme za vašu prodajnu jedinicu. Kolega koji je zadužen za taj deo našeg poslovanja dovozi robu do samog štanda.
  • Bićete određeni za jedno prodajno mestu i to mesto će postati vaše matično. U slučaju kada kolega/koleginicama treba ispomoć na nekom od drugih prodajnih mesta u Beogradu, morate im se naći i pomoći.
  • Za rad na našim slatkim štandovima je neophodan sanitarni pregled i knjižica. Prvi pregled plaćate vi, a onda za 6 meseci vam taj trošak refundiramo i plaćamo sledeći pregled.
  • Trebalo bi da volite ljude i da volite svoj posao, ali i da ponešto znate o tehnikama direktne prodaje. Da vam nije teško da budete nasmejani i dostupni svim tipovima ljudi koji se mogu zadesiti u tržnim centrima. Ima nas raznih i treba biti spreman i za izuzetno fine, ali i ponekad grube osobe.
  • Strah od novca, vraćanja kusura i platnih kartica ne sme da postoji. Mora se znati i da je diskrecija deo vaspitanja.

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije.

 

Nudimo:

  • Redovno plaćanje i poštovanje privatnosti.
  • Toplo i normalno okruženje u kom ćete se osećati kao čovek.

 

Očekujemo Vaše prijave.

 Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Trgovina na malo
Nivo obrazovanja:
Minimum: III Stepen - SSS srednja škola (3 godine)
Trajanje oglasa:
1.10.2020. do 31.10.2020.