You are here

Poslovna škola za public relations

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Opšti
Opšte informacije: 

Poslovna škola za public relations jedina je ustanova takve vrste u ovom delu Evrope (nekadašnja Istočna Evropa). Po standardima međunarodno priznatih poslovnih škola napravljen je program koji ima za cilj da na optimalan način prenese veštine uspešnog komuniciranja organizacija i pojedinaca.U poslednjih dvadeset godina Škola je obrazovala više od 1800 polaznika, koji danas vode poslove public relations-a, marketinga i pojedinih podrucja PR-a u najznačajnijim domaćim i stranim organizacijama. Nastavni program napravljen je prema jedinom pravom edukativnom standardu u ovoj oblasti - zlatnom standardu International Public Relations Association iz Londona.

CILJEVI POSLOVNE ŠKOLE ZA PUBLIC RELATIONS

Poslovna škola za public relations ima osnovni cilj da u zemlju prenese svetska znanja iz ove oblasti i, našim privrednim i neprivrednim organizacijama, stvori toliko potrebne kadrove iz public relations-a.

Poslovna škola za public relations ima i više dodatnih ciljeva:

* uspostavljanje svetskih standarda u komunikaciju i uopšte u kulturi života,

* uspostavljanje public relations-a kao menadžment discipline na najviši nivo u privrednim i neprivrednim

   organizacijama,

* kreiranje potrebe u organizacijama za public relations stručnjacima,

* daljnja specijalizacija ljudi u public relations-u,

* uspostavljanje veze privrede i medija od obostranog interesa.

Neophodni nivo predznanja: 

Uslov za upis su znanja ili iskustvo iz oblasti public relationsa, novinarstva, marketinga ili propagande, i (ili) smisao za tu vrstu posla (komunikativnost, strateški nacin razmišljanja, kreativnost) i brzo učenje.

Završni ispit: 

Učešće u nastavi, uspeh u kreativnim radionicama, zadaci, praktičan rad u PR-u, seminarski rad na kraju prvog semestra i završni rad na kraju drugog semestra, uz stalno praćenje rada polaznika, kriterijumi su za konačnu ocenu. Temu seminarskog rada bira polaznik Škole uz saglasnost Upravnog odbora Škole.

Onima koji sa uspehom završe dva semestra Poslovne škole za public relations dodeljuje se diploma Poslovne škole za uspešno završeno obrazovanje u public relations-u. Oni koji završe samo jedan semestar obrazovanja dobijaju diplomu o završenom prvom nivou obrazovanja u public relations-u. Polaznici koji nisu uspešno završili sve zadatke, kreativne radionice, seminarski rad dobijaju Certificate o pohađanju nastave na Poslovnoj školi za public relations.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
560
EUR
Popust za kurs: 
-30% za nezaposlene
Uslovi plaćanja: 

Cena školarine (osnovnog i primenjenog A nivoa) za jednog polaznika iznosi 560 Eura (u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate). U cenu je uračunata nastava, praktičan rad i skripte predavača.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
21.09.2013 - 23.11.2013
Fond časova: 
100
Dinamika nastave: 
subotom i nedeljom po 10 časova
Termini održavanja nastave - Opis: 

Na savremen način, uz audiovizuelna pomagala i praktične primere prenosi se veština public relations - a. Studije slučaja (case studies) i kreativne radionice (work shops) su sastavni deo svakog predavanja. Kreativne radionice izvode se u manjim grupama pod vođstvom mentora.

Za najuspešnije postoji mogućnost višeg nivoa edukacije - rad u pojedinim projektima u public relations agenciji PRA i vodećim marketing i propagandnim agencijama.

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Čukarica
Adresa: 
Požeška 67a

Podelite sa prijateljima: