You are here

Kurs profesionalnog šminkanja

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Opšti
Opšte informacije: 

Akademski kurs za profesionalnog šminkera (Tehnike šminkanja lica)

 

Kurs tehnike šminkanja lica namenjen je svima koji žele da se profesionalno bave šminkanjem. On predstavlja osnovu za svako dalje usavršavanje svakog profesionalnog šminkera.

 

Kurs se sastoji od 65 časova, trinaest nedelja intenzivne obuke gde se savladavaju osnove tehnika šminkanja, ali obuhvata i stručnu praksu na mnogim značajnim projektima kao što su modne revije, editorijali, tutorijali, snimanja reklama, praksa na sajmovima lepote i slično.

Svakom polazniku nudi se prilika da pohađa stručnu praksu, i mogućnost da nauči što više o radu u budućoj profesiji. Naši polaznici su do sada radili na brojnim projektima u okviru praktične nastave. Neki od njih su serije “Otvorena vrata”, “Urgentni centar”, film “Srce u anesteziji”, pilot epizodu serije “Mitići”, mnoge revije, a posebno smo ponosni na učešće na Beogradskom Fashion Week-u.

NYX holivudska profesionalna linija šminke i ostala sredstva za praktičnu nastavu su obezbedjeni. Svaki polaznik Akademije stiče pravo na trajan popust pri kupovini šminke i profesionalnih četkica kao i trajan popust na celokupni potreban asortiman za opremanje vlastitog salona ili salona gde namerava da se zaposli. Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity takodje pomaže pri zapošljavanju svojih svršenih polaznika i direktno posreduje izmedju polaznika i poslodavaca, besplatno.

 

 

Neke od oblasti koje se obradjuju tokom kursa su:

 

- Simetrije lica, senke lica i osobenosti

- Svetlost i šminka

- Portret, oblici lica, oblici očiju, israzi lica i grimase

- Lice i psihologija, odnos lice-frizura

- Istorijat šminkanja

- Priprema lica za šminku

- Oblici lica i korekcije

- Oblikovanje obrva

- Šminka za dan, veče,trend, venčanja, svečanosti i šminka za starije

- Poznavanje i briga o priboru i materijalu

- Odnos prema profesiji

 

Pored svih navedenih pogodnosti, Svaki polaznik dobija na poklon set profesionalnih četkica, i set profesionalne NYX šminke za vežbu i rad. Nakon kursa Tehnike šminkanja lica, ovladaćete tehnikama profesionalnih šminkera, ali i imati osnovu za dalje usavršavanje za šminku u pozorištu, televiziji, filmu koju takodje možete pohadjati na Akademiji za estetiku  kozmetologiju Purity.

 

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome bachelor estetičar kozmetičar York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije  na smeru Make up artist ili smeru Estetičar-Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

 

 

Neophodni nivo predznanja: 

NIje potrebno

Završni ispit: 

Iza kvaliteta svakog akademskog kursa Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodeljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome bachelor estetičar kozmetičar York Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije  na smeru Make up artist ili smeru Estetičar-Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit i umanjiće se školarina u vrednosti ovog kursa.

 

 

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
356
EUR
Popust za kurs: 
-39,60
Uslovi plaćanja: 

u tri mesecne rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
11.06.2014 - 11.08.2014
Fond časova: 
65
Dinamika nastave: 
dva puta nedeljno po pet časova
Termini održavanja nastave - Opis: 

Nastava se održava od 17-21h 

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zvezdara
Adresa: 
Dimitrija Tucovica 103, Beograd

Galerija

Podelite sa prijateljima: