You are here

NADOGRADNJA I PROTETIKA NOKTIJU SA NAIL ARTOM

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Kurs za nadogradnju noktiju sa protetikom i nail artom je tromesecni akademski kurs gde polaznici najpre uce osnove manikira i pripreme nokatne ploce za nadogradnju a zatim i geliranje, ojacavanje prirodnih noktiju, ugradnju tipsi. Pored toga akcenat je i na estetskom poboljsanju izgleda nokta koji je iz nekog razloga izgubio formu ili oblik ili postoji potpuni nedostatak nokta. Nail art je umetnost u eksapnziji i ocekuje se danas da svaki majstor ume da uradi i ponudi zanimljive slike i druge aplikacije na noktima. Tu izdvajamo one stroke, gde jednim potezom cetkice stvarate pravo umetnicko delo.

Nastava se sastoji od teorijskih i prakticnih predavanja. Materijal sa kojim polaznici rade je vrhunskog kvaliteta poznatog brenda "Alexsia". Predavac jedan od najpoznatijih evropskih strucnjaka u oblasti nail arta i protetike profesorka Lesja Karic.

Po zavrsetku akademskog kursa stice se sertifikat Akademije a svi polaznici koji zele mogu aplicirati i za medjunarodno priznatu diplomu "York University".

Svim svrsenim polaznicima Akademija obezbedjuje podrsku pri zaposljavanju, otvaranju sopstvenog salona kao i specijalne popuste za nabavku potrebnog materijala za rad. Po potrebi student moze ostati i duze na praksi u okviru Centra za estetiku i kozmetologiju na Akademiji, kako bi stekao dovoljno prakse i rutine u obavljanju ovako lepe delatnosti. Sva praksa po zavrsetku akademskog kursa placa se studentu po broju ostvarenih tretmana.

Zelimo Vam puno uspeha u radu!

Vasa Akademija

Neophodni nivo predznanja: 

Nije potreban

Završni ispit: 

Polaganje zavrsnog ispita na modelu 

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
360
EUR
Popust za kurs: 
-10% za avnasnu uplatu, 20% ako ste polaznik jos nekog naseg kursa
Uslovi plaćanja: 

Iznos od 360 eur moze se platiti na najvise 12 mesecnih rata tako da visina jedne rate iznosi samo 30 eur.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
03.02.2014 - 03.04.2014
Fond časova: 
65
Dinamika nastave: 
5 casova nedeljno u jednom terminu(spojeno u blok nastavu)
Termini održavanja nastave - Opis: 

nastava se odrzava u prostorijama akademije, Ul Dimitrija Tucovica 103 u Beogradu.

Termin za odrzavanje nastave je petak od 15 do 21h. Detaljan raspored za predavanja bice objavljen na stranici akademije www.kozmetika.edu.rs najkasnije do 30 januara 2014 godine.

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zvezdara
Adresa: 
Dimitrija Tucovica 103

Podelite sa prijateljima: