You are here

Profesionalne prezentacijske veštine

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Napredni
Opšte informacije: 

29. maja 2013. u organizaciji Atria Grupe održaće se trening Profesionalne prezentacijske veštine.

Ovaj trening nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Ovaj trening se sastoji se iz dva dela - grupnog i individualnog.

Na grupnom treningu trener će proći kroz najvažnije oblasti koje direktno utiču na kvalitet prezentacije i utiska koji osoba ostavlja. Kroz interaktivan rad, studije slučaja i simulacije, učesnici zajedno prolaze kroz izabrane oblasti i podižu svoje prezentacijske veštine na viši nivo.

Indivudalni deo treninga nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Program se odvija u virtuelnoj stvarnosti gde prezenter pokušava da pridobije "živu publiku" i uverava ih u kvalitet svog proizvoda, usluge, kao i sebe samog. Program obuke Professional Presentation Live je nov u svetu i razvijen je na osnovu iskustva koje obuhvata na hiljade izvedenih i odslušanih prezentacija od strane stručnjaka.

Kroz jednostavno korišćenje simulacije, može se jasno ukazati na oblasti koje treba razviti. Učesnik ih zatim može dovesti do savršenstva uz pomoć svog konsultanta, i to pred projektovanom virtuelnom publikom, bez ikakvih stvarnih rizika, ali u živom i realističnom okruženju koje može da se menja prema potrebi. Na kraju vežbe, trener ocenjuje razvoj učesnika, a učesnik dobija DVD kopiju svog snimljenog materijala, evaluaciju, kao i predloge za follow-up aktivnosti.

Za više informacija o ovom treningu saznajte na našoj stranici - Profesionalne prezentacijske veštine ili nas kontaktirajte putem telefona 011 4123 410 ili 060 029 0028 ili putem emaila office@atria.rs.

Pogledajte video klip koji na najbolji mogući način opisuje individualni deo treninga - http://youtu.be/9M97HIW_Fmk.

Neophodni nivo predznanja: 

Nije neophodno predznanje.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
0
EUR
Popust za kurs: 
-
Uslovi plaćanja: 

Za informaciju o ceni kontaktirajte nas putem telefona 011 4123 410 ili 060 029 0028 ili putem emaila office@atria.rs.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
29.05.2013
Fond časova: 
14
Dinamika nastave: 
1 dan + 2h indivudalno

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zvezdara
Adresa: 
Kisela voda 20, Beograde

Podelite sa prijateljima: