You are here

Umetnost i nauka koučinga

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Opšti
Opšte informacije: 

"Umetnost i nauka koučinga" je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Nova generacija Eriksonovih koučeva će sa obukom krenuti ovog proleća, tačnije u periodu od 14 do 17. marta 2013, kada će startovati novi prvi modul. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Na kraju ovog treninga polaznici imaju mogućnost da budu sertifikovani kao Eriksonov profesionalni kouč i mogu da koriste koučing alate u svakodnevnoj praksi, bilo kao kouč ili kao dodatni komunikacioni alat. Ovim treningom polaznici stiču neophodan broj trening sati za akreditaciju Profesionalnog sertifikovanog kouča (PCC) u okviru Međunarodne federacije koučeva (ICF). Iskusni koučevi i mentori, od kojih su neki imali i više godina iskustva u ovoj oblasti, slažu se da su posle samo prvog modula povećali efikasnost svog rada za minimum 40% i da su trajanje razgovora potrebnog za dolazak do cilja najmanje prepolovili. Eriksonovekoučing tehnike, strategije i alati su potpuno fokusirani na cilj i zbog toga su veoma efikasni!

 

Eriksonova koučing metodologija vam omogućava da pokrenete svoj kreativni potencijal, podignete rad sa klijentima na nivo umetnosti i da imate jasnu sliku o naučnim studijama i praksi na kojima je zasnovana.

 

Strukturisani pristup koučingu i fokusiranost na rešenje su sjajni alati koji će koučevima, trenerima i mentorima omogućiti da svaki razgovor dovedu do jasnog cilja i opipljivog rezultata. Koučing kao stil rukovođenja pomaže ljudima da pronađu veće zadovoljstvo na poslu, da razviju liderski potencijal i pronađu veće slaganje lične i korporativne vizije. Koučing primenjen u domenu poslovanja omogućava jasnije sagledavanje poslovne vizije, pojačava timski duh, inspiriše i pojačava entuzijazam kod zaposlenih.

 

"Umetnost i nauka koučinga"pomaže ljudima i timovima da se povežu i da žive i rade sa pozicije duboke posvećenosti i motivacije. Ukoliko ste posvećeni ubrzanju svog poslovnog uspeha, unapređenju karijere, ili izuzetnom povećanju kvaliteta vašeg života i života drugih, onda je ovo trening za vas.

 

Eriksonov koledž pruža veliku podršku učesnicima treninga "Umetnost i nauka koučinga". Ukoliko razmišljate o tome da osnujete koučing firmu, Eriksonov koledž vam sada besplatno može pomoći svojim savetima. Prijavljivanjem na online servis Erickson HUB u okviru sekcije Steps to Success imaćete pristup sledećem materijalu:

  • 3 video prezentacije: Osnove biznisa, prodaja i marketing
  • 5 PDF vodiča: Facebook, twitter, LinkedIn, website & blog i  šta sledeće uraditi?
  • 1 opcioni webinar mesečno na kom možete dobiti odgovore na sva vaša pitanja.

Ovaj program biće dostupan samo učesnicima nekog od do sada 4 održana treninga "Umetnost i nauka koučinga" u Srbiji. I oni učesnici koji su završili samo prvi modul ovog treninga biće u mogućnosti da koriste servis.

 

Prethodni treninzi Eriksonovog koledža održali su se u Beogradu 2009, 2010, 2011. i 2012. godine. Ovaj trening je ujedno i početak edukacije pete generacije Eriksonovih profesionalnih koučeva koja će se sertifikovati krajem juna 2013. godine.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/3423 980 ili
060/029 00 28, ili putem e-mail adrese office@atria.rs.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
750
EUR
Popust za kurs: 
-
Uslovi plaćanja: 

Ceo iznos do početka treninga.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
14.03.2013 - 17.03.2013
Fond časova: 
27
Dinamika nastave: 
8 sati dnevno
Termini održavanja nastave - Opis: 

Od 9 do 17h.

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zvezdara
Adresa: 
Kisela voda 20, Beograd

Podelite sa prijateljima: