You are here

Godišnje planiranje marketing aktivnosti 2014 - Knjiga gratis!

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Napredni
Opšte informacije: 

MARKETING TRENING NA PETAK TRINAESTI!

 

Link ka katalogu:

http://media2.smarttarget.rs/2013/10/Smart-target-Godisnje-planiranje-marketing-aktivnosti-20141.pdf

 

Ostalo je da se realizuje još jedan marketing trening "Godišnje planiranje marketing aktivnosti 2014" u 2013. godini. Termin: petak, 13.12.2013. godine. Mesto: Hotel N, ul. Bilećka 56, Beograd.

 

Do sada su učesnici bili kolege iz Carlsberga, Knjaz Miloša, Swisslion-Takova, Prokupca, Vršački vinograda… Bilo je toliko tema da smo imali samo dve pauze tokom celog dana.

 

Seminar vam pruža mogućnost da osvežite znanje i ukrstite ga sa drugim kolegama iz domaćih i stranih kompanija koji radetakođe na brojnim marketing izazovima. Ovo je jedinstven trening na kome možete dobiti odgovore na strateški važna pitanja za koja do sada niste našli zadovoljavajuće odgovore ili tragate za novim. Pred svima nama je ceo dan mogućnosti da se protresu brojne „ljute“ marketing teme sa odgovorima u izobilju. Ne zaboravite da ponesite „vaše teme“ na papiru.

 

U provom delu predstavljamo kako marketing treba da deluje u kompaniji (odgovornost svakog u timu, zaduženja, postupanja), kako da se kreira pozicija saradnje sa prodajom i direktorom, na koji način mogu da garantuju uspešnost kampanja i kako da u fazi prezenzacije ideja ostvarite veći uticaj na realizaciju predloga i potkrepite ih brojevima. Studija slučaja kreiranja godišnjeg marketing plana predstavlja i najatraktivniji deo seminara na kome se u proseku žustro diskutuje oko 30 tema i dilema.

 

Od sada će vaš maraketing moći da priča o ciframa ponosito kao što čine vaše kolege iz prodaje.

 

Seminar "Godišnje planiranje marketing aktivnosti 2014" treba posmatrati i kao nagradu za vaš trud i rad tokom cele godine. Slobodno ga na taj način komunicirajte u kompaniji.  Profesionalnim usavršavanjem ostvarujete značajnu prednost u kompaniji i okruženju.

 

Slobodno nam javite termin kada direktoru odgovara da prezentujemo seminar u trajanju od max. 45 minuta. Dešava se da direktori imaju pasivan odnos prema razvoju svojih zaposlenih.

 

Veliki Marketinški pozdrav,

Branko Budanović

 

 

Neophodni nivo predznanja: 

Idealno za direktore marketinga, brend menadžere i brend asistente.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
25.300
DIN
Popust za kurs: 
-
Uslovi plaćanja: 

Avanso po dostavljenoj fakturi.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
13.12.2013
Fond časova: 
6
Dinamika nastave: 
Celodnevan intezivan marketing trening.
Termini održavanja nastave - Opis: 

Treninzi se odražavaju svakog meseca. Više informacija možete dobiti na office@smarttarget.rs.

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Voždovac
Adresa: 
ul. Bilećka 56, 11000 Beograd

Galerija

Podelite sa prijateljima: