You are here

Pripremni kursevi za TOEFL i IELTS ispite

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Napredni
Opšte informacije: 

Obrazovni Centar EQUILIBRIO organizuje pripremu za polaganje TOEFL i IELTS ispita.

 

TOEFL (Test of English as foreign language) je test engleskog jezika kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika onih govornika kojima engleski nije maternji jezik. Polaganje ovog ispita neophodan je preduslov za upis na većinu američkih koledža i univerziteta, a takođe i mnogi programi za davanje stipendija predviđaju položen TOEFL ispit. Ovo je, dakle, ispit koji testira sposobnost kandidata da prati nastavu i učestvuje u svim aspektima studentskog života na engleskom jeziku. Fakulteti u Americi sami određuju broj bodova potreban za upis, a prosečan broj bodova koji se traži podrazumeva visok nivo znanja i ujednačeno vladanje svim jezičkim veštinama.

 

IELTS (International English Language Testing System) test je osmišljen da omogući procenu jezičkih sposobnosti kandidata koji žele da studiraju ili rade u sredinama u kojima je engleski jezik zvanične komunikacije.Test je zajednički projekat Cambridge ESOL, Britanskog saveta i IDP Education Australia: IELTS Australia. Dizajniran je u skladu sa najvišim međunarodnim standardima procene engleskog jezika i testira sve četiri jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i govor. Univerziteti i poslodavci u mnogim zemljama, uključujući i Veliku Britaniju, Australiju, Novi Zeland, Kanadu i SAD, priznaju IELTS kao dokaz o poznavanju engleskog jezika. Test je prihvaćen i od strane različitih profesionalnih tela, imigracionih službi i drugih vladinih agencija.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
15.666
DIN
Popust za kurs: 
-

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
32
Dinamika nastave: 
vikendom (subotom ili nedeljom)
Termini održavanja nastave - Opis: 

nastava se održava uglavnom vikendom (subotom ili nedeljom), ali postoje termini i tokom nedelje (o čemu se možete informisati kod savetnika za upis na telefon 011 33 74 058)

 

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Stari grad
Adresa: 
Braće Jugovića 23

Podelite sa prijateljima: