You are here

Online kurs knjigovodstva

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Poslovni
Opšte informacije: 

Primenom e-Learning učenja na daljinu preneli smo naše veliko iskustvo u držanju kvalitetnih kurseva knjigovodstva online i za Vas pripremili najmoderniji kurs, po uzoru na renomirane svetske edukativne institucije. Prijavite se i pomoći ćemo Vam da uspešno pređete online put do sposobnog i uspešnog knjigovođe!

Neophodni nivo predznanja: 

Poželjan IV stepen stručne spreme

Završni ispit: 

Ispit se organizuje 7-10 dana po završetku nastavne faze.

Polaže se ručno i prati od strane predavača korišćenjem softvera za online komunikaciju - Skype. Polaznici koji polože ispit, dobijaju sertifikat, kao dokaz stručne osposobljenosti za vođenje poslovnih knjiga.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
20.000
DIN
Popust za kurs: 
20% za prijave do 20.3.2013.
Uslovi plaćanja: 

Puna cena online kursa je 20,000 dinara. Potrebno je uplatiti rezervaciju mesta u iznosu od 1,000 dinara. Neposredno pred početak kursa potrebno je izvršiti uplatu u iznosu od 9,000 dinara, a ostatak pri kraju nastavnog dela kursa.

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
21.03.2013 - 25.04.2013
Fond časova: 
30
Dinamika nastave: 
Nedeljno dva nastavna bloka
Termini održavanja nastave - Opis: 

Sami organizujete svoje vreme.

Svi materijali, prepiska sa predavačima i baza znanja dostupni su online 24 časa dnevno. Platformi za učenje možete pristupiti sa bilo kog računara. Niste u obavezi da dolazite u prostorije KGB finance već učite iz udobnosti svoje fotelje.

Nastavni materijal ima 10 (deset) nastavnih blokova.

Svaki nastavni blok pokriva nekoliko tema. Ukupan broj tema kursa je 34. Polaznici online kursa nedeljno savladavaju po dva nastavna bloka, tako da nastavna faza traje ukupno pet nedelja. Nastavni blokovi se uče (otvaraju od strane predavača) pojedinačno.

 

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zvezdara
Adresa: 
Ustanička 189/4a Beograd

Podelite sa prijateljima: