You are here

Power, Influence and Negotiation

Organizator

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Napredni
Opšte informacije: 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će profesor Dr Daniel Butler, sa Auburn Univerziteta u Alabami, gostovati u Beogradu 15. maja 2013. godine, kada će održati celodnevni seminar pod naslovom:

POWER, INFLUENCE AND NEGOTIATION 
The science of using persuasion to be more effective at work and home 

Na ovom programu za lidere u oblastima marketinga, prodaje, menadžmenta i razvoja projekata, saznaćete kako da uz principe ubeđivanja kreirate sopstveni pregovarački stil i koristeći ga steknete prednost. Ovo je od neprocenjivog značaja za svakog ko želi da poboljša svoju efikasnost i produktivnost. Kroz procenu tokom programa prepoznaćete vaš stil pregovaranja i otići ćete sa znanjem koje će vam omogućiti da budete efikasniji pregovarač na poslu i kod kuće. 

Dr Daniel Butler je profesor tehnologija menadžmenta i marketinga na College of Business, Auburn University, Alabama, SAD. Takođe je i stručnjak u oblastima međunarodnog marketinga, korisničkih servisa, marketing strategija u oblasti usluga, razvoja biznisa i marketing plana, marketing menadžmenta i marketing strategija u zdravstvu. Objavio je 39 stručnih članaka i bio koautor jednog udžbenika. Njegova istraživanja se, između ostalih, mogu naći i u časopisima: The Journal of RetailingJournal of Services Marketing,Journal of Professional Services MarketingMarketing Health Services JournalJournal of Management in Medicine i Marketing Education Review. Nagrađen je od strane univerziteta i internacionalnih organizacija sa 17 nagrada za pristup  i izvođenje predavanja. U odboru je za reviziju časopisa The Journal of Executive Education. Pored doktorata koji je odbranio na University of South Carolina, takođe poseduje MBA saUniversity of Central Florida.

Ukoliko želite da:

  • izbegnete uobičajene zamke pregovaračkih procesa koje mogu dovesti do loših poslovnih odluka,
  • uz male promene u svom dosadašnjem pristupu osigurate pozitivan odgovor na svoje zahteve,
  • naučite principe ubeđivanja i kako ih etički primeniti da biste proizveli dugoročniju promenu u drugima,
  • saznate stil pregovaranja kojim će moći efikasnije da koristite principe ubeđivanja,
  • čujete šta nam kažu naučna otkrića o uticaju na druge, u odnosu na konvencionalne principe,


pridružite nam se na interaktivnom seminaru Prof. Butler-a, koji će se održati u Hotelu Zlatnik u Beogradu 15. maja 2013.

Kotizacija za seminar iznosi 300,00 evra + PDV (20%). U cenu kotizacije su uračunati materijali za seminar, stručna literatura, ručak i osveženje. Preporučujemo Vam da na vreme osigurate svoju prijavu jer je broj polaznika ograničen.

Za 2 uplaćene kotizacije možete poslati 3 učesnika!!!

Obrazac za prijavu i detaljnije informacije nalaze se u prilogu.

Seminar će se održati na engleskom jeziku. 

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
360
EUR
Popust za kurs: 
-
Uslovi plaćanja: 

100% avans

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Trajanje kursa: 
15.05.2013
Fond časova: 
8
Termini održavanja nastave - Opis: 

Seminar traje od 09:00-17:00h

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Zemun
Adresa: 
Dobanovačka 95

Podelite sa prijateljima: