You are here

Joomla i WordPress – web sajt za svakoga

Organizator

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Dobro je poznato da web sajt predstavlja ogledalo preduzeća/osobe u internet svetu – ličnu kartu. Zbog toga, opšte je poznato da ukoliko se bavite poslom ili posedujete preduzeće koje se bavi, potrebno je da imate dobar web sajt koji će biti prisutan na internetu, osmišljen tako da svakom posetiocu ostane u sećanju svojim dizajnom i obiljem informacija koje nudi.

Joomla i WordPress web sajt je kurs koji pruža svakome mogućnost da nauči tajne web dizajnera, administratora i mastera. Ova dva sistema su najpopularnija open source rešenja koja se koriste kao platforme raznolikih web sajtova, te zbog toga, oni su popularni kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Platforme su besplatne i uz malo znanja, mogu se postići zavidni rezultati. Joomla i WordPress su sistemi gde se adminsitracija sadržaja može obaviti u editoru sličnom programu za obradu teksta – Word, te se zbog jednostavnosti adminsitracije ovih sajtova, ovi sistemi jako brzo popularišu i i vrlo su zastupljeni na web-u.

Kako da napravite Joomla ili WordPress web sajt, pitate se…

Na ovom kursu akcenat je na praktičnom delu, gde polaznik uči na koji način da osmisli web sajt, bilo da se radi o individualnom sajtu, ili sajtu koji će se izraditi za potrebe preduzeća, kako da osmišnjenu ideju pretoči u stvarnost i kako da održava Joomla ili WordPress web sajt.

Ovim kursom sledeće teme će biti obuhvaćene:

-          Kako do ideje za web sajt

-          Osmišljavanje web sajta

-          Prikupljanje građe sa web sajt (tekstovi, fotografije, ilustracije)

-          Web dizajn

-          Korišćenje Joomla i WordPress tema

-          Upotreba modula  i pluginova

-          Pravilna organizacija sadržaja na web sajtu

-          Korišćenje različitih formata (HTMl, PHP, FLASH, JPG, PNG, JAVA, Mp3…) na sajtu

-          Odabir domena i hostinga za web sajt

-          Podešavanje hostinga web sajta

Polaznici kursa naučiće da sami osmisle web sajt, nađu adekvatno rešenje da ga pretoče u stvarnost, odaberu i obrade potrebne fotografije i tekstove, primene određene dizajn tehnike na sajt i postave sajt, kako bi bilo online u pravom svetlu.

Predavači ovog kursa su vrhunski profesionalci iz oblasti web dizajna i web programiranja što svedoči mnoštvo projekata u zemlji i van nje. Način rada je takav da svaki polaznik kursa nakon završenog kursa nauči određeni nivo poznavanja Joomla i WordPress sistema.

Po završetku ovog kursa možete se zaposliti na pozici web administratora Joomla i WordPress sajtova i uvećati svoje prihode. Plate u ovom sektoru se kreću od 400 evra, pa na više.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
15.000
DIN
Popust za kurs: 
-50%
Uslovi plaćanja: 

Dve rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
21
Dinamika nastave: 
1 nedeljno

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Stari grad
Adresa: 
Terazije 14

Podelite sa prijateljima: