You are here

Nauči da praviš događaje. Postani EVENT menadžer

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Svi smo mi bili na nekoj žurci, rođendanu, promociji, modnoj reviji, sajmu, slavi, svadbi, seminaru, konferneciji, godišnjici, koncertu, festivalu…

Ali verovatno nismo nikad razmišljali koliko je organizacija takvih događaja kompleksan posao. Potrebno je organizovati mnogo toga: pripremiti mesto događaja, organizovati ketering i dekoraciju, organizovati zabavne aktivnosti, obezbediti muziku, voditelja programa, organizovati prevoz, kreirati i poslati pozivnice, dogovoriti  smeštaj za goste ili klijente, koordinirati rad zaposlenih, iskontrolisati događaj…

Iz ovih razloga raste potreba za ljudima ovakvih profila. Dolazi do pojave novog, sve traženijeg zanimanja – EVENT menadžera.

Svaki kafić, diskoteka, restoran, hotel, firma… da bi uspešno organizovali neki rodjendan, promociju, seminar i sl. ima potrebu za stručnim osobama za organizaciju dogadjaja.

Za sve one koje zanima organizacija raznih vrsta događaja, Obukeikursevi.com su napravili specijalistički kurs „Nauči da praviš događaje. Postani EVENT menadžer

Kurs je namenjen:

-          nezaposlenim licima radi bržeg pronalaska posla

-          menadžerima u restoranima, kafićima, hotelima, diskotekama, klubovima, firmama

-          studentima ekonomije, menadžmenta, organizacionih nauka..

-          svim ostalima zainteresovanim za ovu problematiku.

Kurs traje 21 čas, 7 nedelja, po 3 časa nedeljno.

Kroz ovaj kurs polaznici će savladati:

  • Ulogu i značaj organizacije događaja
  • Tehnike planiranja događaja
  • Razlikovanje vrsta događaja
  • Finansiranje, budžetiraje i sponzorstvo događaja
  • Produkciju i organizaciju događaja
  • Menadžment i prodaju na terenu
  • Event marketing i odnose sa javnošću
  • Realizaciju i ocenu događaja

Svi časovi posvećeni su praktičnom radu. Cilj kursa je da svakog polaznika vodi korak po korak kroz oragnizaciju jednog događaja. I konkretne slučajeve, od ideje i planiranja događaja do realizacije istog.

Uz mnogo primera tokom kursa i zadataka posle svakog predavanja pomoći ćemo polaznicima u sticanju svih potrebnih veština na putu ka uspešnom organizatoru događaja – Event menadžeru.

Polaznici će steći znanje, veštinu i osećaj za svaki segment organizacije događaja. I biće u mogućnosti da samostalno obavljaju posao kao Event menadžeri. Pri kraju kursa polaznici će imati mogućnost da organizuju događaj humanitarnog karaktera kako bi stekli realnu praksu. I prvi projekat za svoj portfolio.

Moći će da se zaposle u skoro svakom preduzeću u Srbiji, jer su event menadžeri potrebni svakoj firmi, restoran, kafiću, diskoteci, sajmu, školi… koja želi ozbiljno da posluje na tržištu.

Na kraju obuke, polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom kursu.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
15.800
DIN
Popust za kurs: 
-50%
Uslovi plaćanja: 

Do dve mesečne rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
21
Dinamika nastave: 
1 nedeljno

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Stari grad
Adresa: 
Terazije 14

Podelite sa prijateljima: