You are here

Nauči da praviš web sajtove – postani web majstor

Organizator

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Kao što znate, svaka firma da bi danas bila uspešna mora da poseduje odgovarajući web sajt, sa atraktivnim web dizajnom. I to ne bilo kakav, nego web sajt profesionalno uradjen. Iz tog razloga, potreba za ljudima koji znaju da prave kvalitene web sajtove sve više raste. 

Pravljenje jednog web sajta jeste kompleksan posao. Potrebno je uskladiti mnoštvo elemenata (dizajn, navigacija, sadržaj…) da bi web sajt bio kvalitetan. Međutim, kao i svako drugo znanje može se naučiti.

Obukeikursevi.com nudi Vam mogućnost da za 7 nedelja naučite da gradite kvalitetne i efketne web sajtove, one web sajtove koji će poslodavcima ili klijentima za koje radite, za kratko vreme doneti odlične prodajne rezultate. A Vama odličnu zaradu od obavljenog posla.

Kurs „Postani web sajt majstor” namenjen je:

- nezaposlenim licima kako bi sa novim znanjem brže pronašli posao
- zaposlenima u firmama radi sticanja novih znanja

Kurs je podeljen u više etapa. Prva polovina kursa namenjena je definisanju ideja, upoznavanju i upotrebi HTML-a i CSS-a u izradi web sajtova, pokazuvanju primera itd, dok je drugi deo kursa namenjen konkretnom radu na Vašem zamišljenom  idejnom rešenju sajta. Treći deo kursa predviđen je obuci za optimizaciju web sajtova, kako bi sajt koji pravite bio na prvim pozicijama pretraživača (Google, Yahoo i Bing…). Svaki polaznik na početku kursa definiše svoju ideju web sajta, i do kraja kursa tu ideju nauči da pretoči u stvarnost – napravi gotov proizvod „Svoj prvi web sajt”.

Program kursa čine sledeće oblasti:

- Šta je to dobar web sajt
- Pravljenje web sajta
- Dizajniranje web sajta
- Joomla i WordPress upoznavanje
- Ranking web sajta
- Optimizacija web sajta
- Reklamiranje web sajta
- Praćenje uspešnosti jednog web sajta

Trajanje kursa je 7 nedelja. Nastavu izvode stručni i kvalitetni predavači, sa velikim iskustvom u pravljenju kvalitetnih web sajtova. Ljudi koji će Vam na najbolji mogući način preneti ovo traženo, a dobro plaćeno zanimanje.

Kada završite kurs „Postani web majstor”, dobijate sertifikat o odslušanom kursu, koji ćete moći da iskoristite prilikom razovora za posao.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
15.000
DIN
Popust za kurs: 
-50%
Uslovi plaćanja: 

Dve mesečne rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
21
Dinamika nastave: 
1 nedeljno

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Stari grad
Adresa: 
Terazije 14

Galerija

Podelite sa prijateljima: