You are here

Zakorači u svet filma, nauči osnove režije

Organizator

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Ukoliko želite da budete vodeći deo ekipe filmske industrije, kreativni ste, umete sa ljudima, po prirodi ste vođa i dobar organizator, onda je kurs „Zakorači u svet filma. Nauči osnove režije“ pravi izbor za Vas.

Na ovoj obuci ćete za kratko vreme naučiti šta je sve potrebno da znate da biste napravili dobar film i koji su to osnovni elementi filmske režije.

Ovaj kurs namenjen je ljudima koji žele da se bave filmskom režijom i da relativno brzo ovladaju osnovnim znanjima i veštinama ove profesije.

Polaznici kursa naučiće kako da teoriju filmske režije primene u praksi, kako da razviju kreativnost i svoju maštu pretoče u odličnu filmsku priču.

Praktično znanje stiče se kroz učenje filmskih pojmova i njihove primene na filmu.

Zadaci koji će se raditi na kursu obezbediće Vam osnovno teorijsko znanje za bavljenje filmskom režijom i naučiće Vas kako da to znanje primenite u praksi. Pomoći će Vam da izgradite sopstveni i prepoznatljiv stil, da ovladate filmskim pojmovima, da odaberete dobar scenario i pretvorite ga u još bolji film. Kroz teoriju i praktične vežbe naučićete kako da izaberete idealne glumce za vaše uloge i da radite sa njima.

Ovaj kurs koristan je onima koji žele da se bave kvalitetnom režijom amaterskih filmova i odlična je osnova onima koji žele da upišu filmsku režiju i zakorače u profesionalan svet filma.

Kurs vode kvalifikovani i stručni predavači iz sveta filmske režije. Osobe sa velikim filmskim, televizijiskim i pozorišnim iskustvom. Oni će sa Vama podeliti svoja iskustva i dočarati Vam u kakvim sve situacijama možete da se nađete.

Kurs “Zakorači u svet filma. Nauči osnove režije” traje 8 nedelja. Kurs počinje posle božićnih i novogodišnjih praznika. Nastava se održava radnim danima i vikendom. Jedanput nedeljno, 3 školska časa.

Na kraju kursa dobijate sertifikat o stečenom znanju.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
18.000
DIN
Popust za kurs: 
-9010 DIN
Uslovi plaćanja: 

Dve mesečne rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
21
Dinamika nastave: 
jednom nedeljno 3 časa

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd (region)
Adresa: 
Terazije 14, Beograd

Podelite sa prijateljima: