You are here

Znanje budućnosti - Marketing na internetu

Organizator

Osnovne informacije

Nivo kursa: 
Početni
Opšte informacije: 

Postoji jedno tajno oružje koje omogućava ljudima da vrlo brzo uspešno naplate svoje znanje na današnjem tržištu rada – marketing na internetu.

Današnje kompanije sve više traže ljude stručne zainternet marketing i spremne su da ih odlično plate. Prema podacima sa domaćih portala koji oglašavaju radna mesta, jedna od najčešćih ponuda radnih mesta jeste u oblasti marketinga i internet marketinga.

Polazeći od zahetva vremena, napravili smo kurs posvećen najmodernijom vidu promocije proizvoda i usluga danas – marketingu na internetu.

Na ovom kursu savladaćete tehnike za razumevanje kupaca na internetu, saznaćete kako da kreirate ponudu proizvoda ili usluga na internetu. Osposobićete se za privlačenje potencijalnih kupaca preko interneta

Veliki deo kursa biće posvećen veštini pisanja na internetu. Kroz ovaj deo kursa, naučićete kako da pisanim putem na efektivan način, prenesete poruku do potencijalnog kupca. I sve to kroz učenje pisanja efektnog marketinškog pisma. Otkrićete šta treba izbegavati pri pisanom obraćanju, a na šta se fokusirati u marketinškom pismu, kako bi ostvarili najveći mogući uticaj na onoga kome je Vaša pisana reč namenjena.

Dobar deo kursa posvećen je izgradnji web sajta, kao mesta koje donosi stalne prihode jednoj firmi. Prvo što ćete naučiti jeste da sami napravite web sajt, da ga dizajnirate, uradite dobru navigaciju. Zatim ćete preći na kreiranje kvalitenih marketinških tekstova. Naučićete koji su to tekstovi koje dobar web sajt mora da sadrži da bi bio kvalitetan, kako da privučete posetice na svoj web sajt, kako da odredite ključne reči da bi Vaš web sajt bio vidljiv na Google i ostalim poznatim pretraživačima.

Jedna od najkorisnijih stvari na kursu jeste učenje pravljenje efektnih reklama na najpoznatijim domaćim i inostranim internet reklamnim servisima kao što su Google, E target i sl. Osposobićete se za pravljenje efektnih reklama na Google i ostalim reklamnim servisima.

Završni deo kursa posvećen je strategijama i taktikama privlačenja ljudi na društvenim mrežama. Naučićete da radite internet promociju na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži Facebooku (pravljenje FAN stranice, privlačenje klijenata u grupu, kreiranje Facebook oglasa…).

Program kursa Marketing na internetu je novi na našem tržištu i čine ga sledeće nastavne oblasti:

-       Uvod u internet marketing
-       Internet marketing strategije
-       Izgradnja brenda na internetu
-       SEO optimizaciia
-       Marketing preko Facebooka
-       E-mail marketing
-       Marketinško pisanje
-       Google reklamiranje

Kurs ukupno traje 7 nedelja, 21 čas. Broj polaznika po grupi ograničen je na 8, kako bi proces učenja bio maksimalno efikasan.

Kada završite kurs “Marketing na internetu”, moći ćete da:

-pravite kvalitetne internet marketing planove
-da pravite efektna marketinška pisma
-vodite uspešne marketinške kampanje na internetu
-šaljete promotivne ponude putem e-maila
-pravite uspešne web sajtove
-privlačite veliki broj kupaca preko Facebooka i Twiitera
-odaberete prave klljučne reči za Vaš web sajt
-kreirate uspešne reklame na Googlu i ostalim reklamnim servisima…

Moći ćete da se zaposlite u skoro svakom preduzeću u Srbiji, jer su marketing menadžeri potrebni svakoj firmi koja želi ozbiljno da posluje na tržištu. Brojne su pozicije na kojima ćete moći raditi posle usvajanja novog znanja: Marketing menadžer, Interent marketing menadžer, Copywriter, Community manager…

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
15.000
DIN
Popust za kurs: 
-50%
Uslovi plaćanja: 

Dve rate

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
21
Dinamika nastave: 
1 nedeljno

Lokacija

Grad/Opština: 
Beograd / Stari grad
Adresa: 
Terazije 14

Galerija

Podelite sa prijateljima: