You are here

Kursevi engleskog jezika za odrasle polaznike, poslovne ljude i profesionalce, Covent Garden – London

Osnovne informacije

Tip kursa: 
Nivo kursa: 
Opšti
Početni
A1
A2
Srednji
B1
B2
Napredni
Konverzacijski
Poslovni
Specijalistički
C1
C2
Opšte informacije: 

Kursevi engleskog za odrasle u LondonuTražite elitni jezički koledž, volite bogat kulturni život i dobru zabavu i želite da steknete lična i poslovna prijateljstva u jednom od najlepših gradova na svetu – program u jezičkom centru EC u Kovent gardenu je sve to i mnogo više. Smešten u središtu londonskog Vest Enda, Kovent garden (Covent Garden) je poznat po svojoj živoj atmosferi, čuvenim pozorištima, mnoštvu restorana i pabova, a zovu ga i šoping-centrom Londona. Svakog dana nakon završenih časova dovoljno je da samo iskoračite iz škole i naćićete se u centru svih zbivanja. Legendarni britanski pabovi vrebaju na svakom uglu, a naša preporuka je Lamb and Flag pab koji i pored toga što pomalo izgleda trošno, pruža odličnu atmosferu. To je ujedno bilo i omiljeno mesto Čarlsa Dikensa. Verbalisti ispred cuvenog paba Lamb and Flag u Londonu 

Narednog dana obiđite omanje pozorište St. Martin’s Theatre i pogledajte predstavu s najdužim repertoarom u istoriji britanskog pozorišta – Mišolovku Agate Kristi. Iako ćete šetajući u pauzi časova ili nakon škole često nailaziti na ulične zabavljače, obavezno odvojite malo vremena da im posvetite posebnu pažnju. Svi zabavljači u Kovent gardenu prošli su audicije pred strogim komisijama, imaju dozvole za rad i spadaju u jedne od najboljih na svetu. Eventualno učestvovanje u nekoj od njihovih tačaka ostaće vam dugo u sećanju. Soping u Kovent gardenu, jezicka mreza Verbalisti A sutradan kad zahuktali London punom parom nastavi svojim tempom, ponovo ćete biti u centru svih zbivanja, spremni na nova iznenađenja koja će vam ta svetska prestonica priređivati nakon odslušanih časova.

ŠKOLA EC COVENT GARDEN Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u Srbiji i drugim zemljama jugoistočne Evrope jedan od najboljih jezičkih koledža u svetu – EC. EC poseduje 16 škola u pet zemalja sveta, a u Londonu njihovi moderni jezički centri nalaze se u prestižnim delovima grada, Justonu (Euston) i Kovent gardenu (Covent Garden). U 2012. godini preko 700 zaposlenih u EC jezičkim centrima brinulo se o školovanju 40.000 studenata iz 140 zemalja u svetu. EC škole na Malti, u Velikoj Britaniji, SAD i Kanadi više puta su nagrađivane kao najbolje u jezičkoj edukaciji. Jezički centar u Kovent gardenu uređen je po meri odraslih polaznika i poslovnih ljudi. Poseduje 11 moderno opremljenih učionica.

KURS Nastava se organizuje u malim grupama od najviše 12 polaznika. Program je namenjen polaznicima uzrasta 30 i više godina a ukoliko ste mlađi i želite da učite engleski u srcu Londona pogledajte program EC London Euston ovde. Verbalisti - engleski jezicki program u Londonu, Covent Garden, ECTokom visoke sezone (leto) časovi se pohađaju svakog dana neizmenično, prepodne i poslepodne, a moguće je, ako postoji mesto na programu, izabrati i samo poslepodnevni termin. Standardni kurs (General English) ima fond od 20 časova nedeljno (čas traje 45 minuta), a ukoliko ste spremni da uložite više truda i energije, predlažemo intenzivan kurs (Intensive English) sa fondom od 30 časova nedeljno. EC je razvio svoju nastavnu metodologiju kojom polaznike uči kako se engleski govori i koristi u realnim životnim situacijama. Izučavajući sve 4 jezičke veštine (reading, writing, speaking, listening), polaznici usavršavaju konverzaciju i tečno izražavanje. Pored redovnih udžbenika, predavači često dopunjavaju nastavu autentičnim materijalima, poput novinskih tekstova, video klipova ili informacija sa interneta.

Smestaj u porodici u Londonu Ukoliko planirate karijeru u inostranstvu, ili na poslu sarađujete sa strancima, predlažemo kurs poslovnog engleskog jezika (English for Work). Nastava se organizuje u malim grupama, a tokom ovog jezičkog programa usavršićete usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju i interakciju. Nedeljni fond časova je 30 – po 6 svakog radnog dana.

Za opis smeštaja, detalje programa i cene kliknite ovde

Ovaj i mnoge druge popularne jezičke programe za odrasle i profesionalce možete pregledati na vebsajtu jezičke mreže Verbalisti ili kliknite ovde.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Neophodni nivo predznanja: 

Polaznici svih nivoa znanja su dobrodošli.

Cena i uslovi plaćanja

Cena: 
900
EUR
Popust za kurs: 
50 evra

Datum održavanja, broj i dinamika časova

Fond časova: 
20

Lokacija

Grad/Opština: 
Inostranstvo

Galerija

Podelite sa prijateljima: