You are here

Akademija Purity

Akademija Purity - slika
Obrazovna ustanova: 
Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity"
O ustanovi: 

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" doo je osnovana u saradnji sa Institutom za Medicinsku Kozmetiku iz Izraela i predstavnistvom York Univerziteta iz Tel Aviva.
Nasi ciljevi i zadaci jesu da obrazovanje iz oblasti estetike i kozmetologije podignemo na visok akademski nivo i da na podrucju nase zemlje i Jugoistocne Evrope pruzimo najbolji i najprofesionalniji program za edukaciju kadrova.
Rad sa ljudima i ulepsavanje u svakom smislu zahteva i psiholoski pristup, etiku, poznavanje psihologije trzista, poznavanje kozmetike, sminke i spravljanje preparata, razvijanje vestina komunikacije i brendiranja. Visoko kvalitetan rad je ono sto nase polaznike razlikuje od ostalih. Svakodnevne nastavne aktivnosti, praktican rad i ucesce na modnim desavanjima, snimanju filmova, spotova i reklama je nacin na koji nasi polaznici ulaze u svet poznatih i postaju trazeni. Nastavni kadar koji smo odabrali krase poznata imena iz svih oblasti estetike i kozmetologije pa objedinjeni pod istim krovom, znanje i vestina su prioritet.
Cilj Akademije je takodje podrska u zapocinjanju samostalnog biznisa svakog polaznika kao i posredovanje u zapošljavanju. Sa ponosom mozemo reci da su svi nasi polaznici pronasli sebi radno mesto koje ih ispunjava, da su nasi kozmeticari vodeci u timu nekih najuspesnijih kozmetickih brendova, kao i da su pojedini zapoceli sopstvenu proizvodnju kozmetickih preparata, otvorili sopstvene salone i centre, zaposlili se u filmskoj industriji i pozoristu.
Kroz nastavni program i akademske kureseve za esteticara-kozmeticara, makeup artista, wellness i spa terapeuta, stilistu i asistensta u javnom sektoru svako ce pronaci akademski kurs prema sopstvenim sklonostima.
Po zavrsetku akademskih kurseva studenti sticu pravo da apliciraju za diplomu Internacionalnog York Univerziteta koja se visoko kotira i koja je priznata u celom svetu.
Zeljimo svima mnogo srece i uspeha u radu!

PIB: 
108 094 202