You are here

IT CENTAR

IT CENTAR - slika
Obrazovna ustanova: 
IT CENTAR
O ustanovi: 

IT CENTAR je prva profesionalna edukaciona ustanova iz oblasti računara, menadžmenta i engleskog jezika, na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br. 90/3.

IT CENTAR kao jedini Microsoft, Cisco i Toefl partner u Jugoistočnoj Srbiji, omogućava svojim polaznicima najsavremeniju obuku i sertifikaciju u odgovarajućoj oblasti.

Kursevi programskih jezika (Java, C++, C#), Web tehnologija (HTML5, CSS3, JavaScript, PHP), Android programiranje, Linux OS-a, softverskih alata (AutoCad, Photoshop, AdobeFlash, Solid Works, 3D Studio, MS office) samo su neki od profesionalnih kurseva koji se mogu pohađati u IT CENTRU.

U IT CENTRU možete slušati specijalističke treninge iz oblasti menadžmenta (ITIL, PMP) i treninge iz oblasti engleskog jezika (elementary, pre-intermediate, intermediate, advanced, TOEFL...).

IT CENTAR je, kao ispostava kompanije PEARSON VUE - Bloomington USA, ovlašćen za testiranje kandidata za dobijanje internacionalnih diploma navedene kompanije.
Prometric-u podršku u testiranju kandidata pružaju autorizovani testing centri širom sveta među kojima i škola računara IT CENTAR, jedina u ovom regionu.
IT CENTAR, kao zvanični nosilac ECDL licence je ovlašćen za testiranje kandidata po ECDL standardu, a kao zvanični nosilac iBT TOEFL licence ovlašćen je i za testiranje kandidata po TOEFL standardu.

Obuku vode profesionalni predavači sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, što u kombinaciji sa savremenom opremom i udobnim prostorom za rad čini savršen preduslov za lako savladavanje gradiva.

PIB: 
104 471 950