You are here

nsprons

nsprons - slika
Obrazovna ustanova: 
NS PRO GROUP Centar za edukaciju
O ustanovi: 

NS Pro Group centar za edukaciju osnovan je pre 10 godina. Direkcija centra se nalazi u Novom Sadu, na adresi: Železnička 4. NS Pro Group centar za edukaciju ima svoje poslovne jedinice u mnogim gradovima naše zemlje Srbije: Vršac, Smederevo, Požarevac, Užice, Jagodina,Bačka Palanka, Paraćin, Negotin, Bor, Zaječar, Mladenovac...

Možemo Vam pomoći, svojim višegodišnjim iskustvom u obrazovanju stanovništva, da na najlakši, a pritom i izuzetno kvalitetan način savladate rad na računaru ili unapredite vaša postojeća znanja stranog jezika.

Kontinuirano unapređenje nastavnog procesa za nas jeste preduslov za kvalitetno obrazovanje polaznika, koje ne podrazumeva isključivo prenošenje stručne terminologije polaznicima, već i odnos sa polaznicima koji ih motiviše da više veruju u sebe, da imaju pozitivniji stav o svojim poslovim perspektivama. Građenje prijateljskih i dobronamernih odnosa sa ljudima koji su u jednom periodu naši polaznici, a nakon toga naši prijatelji, jeste jedno od osnovnih načela kojim se vodi naša škola. U prethodnih 7 godina, preko 10.000 zadovoljnih polaznika svih uzrasta, u 11 gradova i mesta širom Srbije, naučilo je da radi na računaru, ukazujući poverenje našem centru.

PIB: 
103 679 278