You are here

Obuke i kursevi

Obuke i kursevi - slika
Obrazovna ustanova: 
Obuke i kursevi
O ustanovi: 

Kursevi i obuke je sajt koji ima za cilj promociju dodatnog obrazovanja u Srbiji. Ali ne bilo kakvog znanja, već samo onog praktičnog, upotrebljivog odmah.

Tim iskusnih profesionalca i konsultanata osmislio je samo one kurseve i obuke koji su primenjivi u stvarnom životu i koji mogu  pomoći firmama, preduzećima, organizacijama, pojedincima da postignu uspeh u realnom životu. Bilo da se radi o poslovnom, bilo o privatnom životu.

Među našim kursevima i obukama su oni najsavremeniji i najaktuelniji u uspešnim, razvijenim zemljama kao što su: marketing na internetu, lični PR, internet reklamiranje, onlajn PR, banner marketing, grafički dizajn, Facebook promocija, pravljenje web sajta i bloga, administracija računara, programiranje, optimizacija sajta, marketing na Google,  internet prodaja, marketing na društvenim mrežama itd.

Kursevi i obuke se realizuju po principu “praksa i samo praksa”, bez trunke teorije. Cilj je da polaznik (pojedinac ili zaposleni u firmi), odmah po završetku kursa bude sposoban za samostalan rad.

Nastavu izvode visokokvalifikovani i stručni ljudi, koji ceo svoj život predaju i rade u ovim oblastima. Tako jedan od predavača na kursu “Marketing na internetu” ima više od 5000 radnih sati predavanja na ovu temu. I više od 50 uspešno realizovanih marketing kampanja. Predavač iz IT kurseva ima iza sebe više od 30 kvaliteno urađenih IT projekata, itd. Osim stručnosti, karakteriše ih i predusretljivost i ljudski odnos prema polaznicima. Sve vreme kursa, a i posle njega oni su Vam na usluzi.

PIB: 
106 378 549