You are here

Privredna komora Srbije

Privredna komora Srbije - slika
Obrazovna ustanova: 
Privredna komora Srbije
O ustanovi: 

Tržišni izazovi i žestoka konkurencija na inostranom i domaćem tržištu, zahtevaju od menadžmenta i svih zaposlenih nove ideje i nova znanja, koja je moguće steći samo kroz permanentnu edukaciju i usavršavanje.

Služba za edukaciju Centra za edukaciju i stručno obrazovanje Privredne komore Srbije, formirana je 2003. godine, sa ciljem da kroz savremenu i kontinuiranu poslovnu edukaciju, omogući privrednicima da povećaju intelektualni kapital i profitabilnost svog poslovanja.

Naš tim je organizaciono fleksibilan i uvek spreman da efikasno i kvalitetno odgovori promenama u svim privrednim i vanprivrednim oblastima, prilagođavajući programe poslovne edukacije novim izazovima i zahtevima.

Sertifikovani smo od strane Societte generale de Surveillance –SGS, najveće svetske organizacije za kontrolu kvaliteta, ispitivanje, monitoring i sertifikaciju, što predstavlja zvaničnu potvrdu naše sposobnosti da pružimo vrhunsku uslugu poslovne edukacije. Garancija našeg kvaliteta je i preko 22000 zadovoljnih klijenata, koji su do danas prošli naše seminare i obuke.

Fokusirani smo na profesionalnu obuku klijenata, od poslovnih sekretara do vrhunskih menadžera. Kroz otvorene seminare, treninge, radionice, simulacije realnih situacija i praktičnih rešenja, pružamo mogućnost svima koji to žele, da sistematizuju i usavrše svoja znanaj i veštine, kao i da prošire krug svojih poslovnih partnera.

Seminari i obuke se izvode u malim grupama, čime se omogućava permanentna interakcija između polaznika i predavača.

Prema vašim potrebama i specifičnim zahtevima organizujemo i in-house treninge i radionice. Naš tim će vam omogućiti:

kreiranje programa i metoda obuke prema vašolj želji;
relizaciju obuke u vašoj sredini ili kod nas,
termin održavanja koji vam odgovara u zavisnosti od vaših poslovnih obaveza

NAŠ CILJ JE PRIMENLJIVOST STEČENIH ZNANJA I VEŠTINA U PRAKSI

BUDITE USPEŠNI!

ULOŽITE U NAJPRODUKTIVNIJU INVESTICIJU – ZNANJE.

PIB: 
100 296 837