You are here

Case Study Show 2014 – Pobedi u praksi

Verzija za štampuVerzija za štampu

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje projekat „Case Study Show 2014“ koji će se osmi put za redom održati na Fakultetu organizacionih nauka, kao i u Narodnoj banci Srbije u periodu od 8. do 10. maja u Beogradu.

Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža priliku studentima da se istaknu i ostvare mogućnost za pohađanje prakse i trening program. Kompanije koje su ove godine podržale projekat su: Coca - Cola Hellenic, Infobip, Devana, Henkel, Nestle, Ernst & Young, Telekom, L'oreal i Delhaize.

Prva dva dana događaja održaće se na Fakultetu organizacionih nauka i rezervisana su za studente tehničkih fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji će imati priliku da se takmiče u rešavanju studije slučaja. Studije slučaja zadaju vodeće kompanije na domaćem tržištu, na srpskom i engleskom jeziku, a studenti će prezentovati svoja rešenja u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata , dok su nagrade za pobednike prakse, organizacija specijalnog događaja, ulazak u posle dnji krug selekcije za zaposlenje, posete kompaniji…

Treći dan o držaće se u Narodnoj banci Srbije i otvoren je za studente svih univerziteta u Beogradu, koji će imati priliku da putem brojnih zanimljivih aktivnosti dođu u lični kontakt sa predstavnicima kompanija . Speed Dating pruža učesnicima priliku da za pet minuta, na teme koje su unapred definisale kompanije učesnice, predstave sebe i svoje ideje, u najboljem svetlu. Creative Room je aktivnost kroz koju se rešavaju kraći poslovni problemi iz prakse kompanija, a studenti učesnici mogu da istaknu svoju jedinstvenost i kreativnost, budući da su prezentacije u proizvoljnom obliku.

Osim ovih aktivnosti, svi zainteresovani studenti će moći da posete i Skill Fair, kratke radionice o profesionalnom usavršavanju, koje će držati aktivni i Alumni članovi ESTIEM-a, kao i Company Fair, mini sajam zapošljavanja gde će se kompanije partneri neposredno predstaviti široj javnosti, a studenti će moći da ostave svoj CV.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt: www.css.estiem.org.rs.

Izvor: Pressonline

Autor članka

Podelite sa prijateljima: