You are here

Novi Sad: 414 poslova na Sajmu zapošljavanja

Verzija za štampuVerzija za štampu

U Novom Sadu u četvrtak će biti održan Sajam zapošljavanja na kome je učešće potvrdilo 55 poslodavaca koji su prijavili 414 slobodnih radnih mesta.

Nezaposlenima će biti ponuđen posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, saobraćajnoj, tehnološkoj, tekstilnoj, grafičkoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj i medicinskoj struci, saopštila je Nacionalna služba zapošljavanja.

Priliku da pronađu posao imaće i informatičari, sanitarno - ekološki inženjeri, hidrogeolozi sa licencom, defektolozi, psiholozi, menadžeri, poslovni sekretari, administrativni radnici, vodoinstalateri, moleri, bravari - zavarivači, stolari, pekari, frizeri, higijeničari i pomoćni radnici u proizvodnji.

Iskazane potrebe poslodavaca odnose se i na radna mesta namenjena osobama sa invaliditetom.

Posetioci će biti informisani o uslugama NZS kroz neposrednu komunikaciju na štandu Filijale Novi Sad i putem informativnog materijala. Poželjno je da kandidati sa sobom ponesu više primeraka radne biografije.

Sajam, koji organizuju grad Novi Sad i Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Novi Sad, biće održan od 10 do 15 časova, u zapadnom holu SPENS.

*Izvor: RTC/Tanjug/bizlife.rs
*Foto:

Autor članka

Podelite sa prijateljima: