You are here

Preko 30 investitora i 50 govornika iz 15 zemalja na Belgrade Venture Forumu

Verzija za štampuVerzija za štampu

BEOGRAD - Najveći investicioni forum na Balkanu - Belgrade Venture Forum (BgVF) će se održati za tačno nedelju dana, 19. i 20. novembra u Hotelu Metropol Palace, a organizatori su objavili agendu konferencijskog programa, na kojoj se nalazi preko 50 govornika iz preko 15 zemalja sveta.

Učesnici će imati prilike da slušaju izlaganja predstavnika organizacija kao što su Microsoft, Google, Intel Capital, Embassy Techzones (investitor u veliki Tehnološki park u Inđiji), EBRD, Black Adder, Founders Institute, Xevin Capital, StartLabs Accelerator i drugih, kao i primere najbolje prakse uspešnih evropskih regiona, kao što su Flandrija i Baskija.

Na konferencijskom delu foruma biće pokrivene izuzetno aktuelne teme kao što su Žene u preduzetništvu, Korporativno investiranje, Lean startaps, Izazovi i prilike prekograničnih investicija, Akademske institucije i preduzetničke kompanije, Nove tehnologije u zdravstvu itd.
Kompanije koje su do sada dobile investicije, kao i investitori koji su ulagali u Srbiju podeliće sa publikom svoja iskustva i poslovne priče.

Paralelno sa konferencijom, u susednoj sali će se investitorima predstaviti do 40 preduzetničkih ideja izabranih među više od 130 aplikacija. Investitori koji će ih slušati su spremni da u izuzetne projekte investiraju od deset hiljada do nekoliko miliona evra po kompaniji, a fondovi kojima upravljaju su vredni više od 3 milijarde evra.

Belgrade Venture Forum će otvoriti Ministar privrede g. Saša Radulović, a publici će se obratiti i Državni sekretar u Ministarstvu za spoljnu i unutrašnju trgovinu, g. Stefan Lazarević.

Otvoren je i proces registracije za posetioce Foruma, koji uključuje konferenciju, predstavljanje kompanija i individualne sastanke sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.

Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti putem sajta www.belgradeventureforum.org.

Autor GdeInvestirati

Autor članka

Podelite sa prijateljima: