You are here

Prijavite se za posao u Emiratima

Verzija za štampuVerzija za štampu

Diplomirani poljoprivredni inženjeri, veterinari, biolozi, hemičari, kao i mašinski i elektroinženjeri imaju šansu da se zaposle u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Ova zemlja je, preko Nacionalne službe za zapošljavanje, raspisala konkurs za deset radnih mesta, za koje im je potreban veći broj kandidata.

"Partneri iz Emirata traže agronome koji će raditi na zaštiti useva, veterinare sa iskustvom u ovčarstvu, upravnika farme, kao i diplomirane hemičare ili inženjere poljoprivrede", navode u NSZ.

"Potrebni su im i diplomirani mašinski inženjeri za posao rukovodilaca radioničkog održavanja, predradnici za useve sa srednjom stručnom školom iz oblasti poljoprivrede, mehaničari u radionici i radnici opštih poslova na farmi", dodaju u NSZ.

Uslovi za konkurs na sve pozicije su znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i minimum pet godina radnog iskustva. Izuzetak je posao upravnika farme, za koji se mogu prijaviti samo kandidati koji imaju najmanje deceniju profesionalnog iskustva na čelu poljoprivrednog gazdinstva.

Za prijavu na konkurs kandidatima je potrebna radna biografija na srpskom i engleskom jeziku. Rok za podnošenje prijava je 10. novembar.

U Nacionalnoj službi za zapošljavanje napominju da će informacije o uslovima rada kandidati dobiti prilikom razgovora sa poslodavcem.

Svi zainteresovani kandidati, bez obzira na to da li su prijavljeni na evidenciju NSZ ili ne, mogu poslati svoje biografije na mejl zaposljavanje@nsz.gov.rs  ili poštom na adresu Dečanska 8/5, 11000 Beograd, sa naznakom "za konkurs Ujedinjeni Arapski Emirati" i nazivom radnog mesta na koje se konkuriše.

Autor GdeInvestirati/Novosti

Autor članka

Podelite sa prijateljima: