You are here

Sutra otvoreni dan "Startap Akademije" u Domu omladine

Verzija za štampuVerzija za štampu

"Startap Akademija", škola tehnološkog preduzetništva kroz koju su u poslednje dve godine prošli neki od najaktivnijih i najuspešnijih regionalnih startapa, ovog meseca prima prijave za treću generaciju svog programa, a u sredu (17. septembra 2014. godine) u Domu omladine, sa početkom od 18 časova biće održan veliki otvoreni događaj koji će okupiti domaće preduzetnike, polaznike programa, ali i investitore koji su ulagali u startape iz prethodnih generacija, saopšteno je iz "Startap Akademije".
Ovogodišnje izdanje "Startap Akademije" počeće sa radom 18. oktobra, trajaće osam nedelja, i u njoj će svoje mesto naći trideset budućih preduzetnika.

Kakoe je navedeno, ovo je idealna prilika za sve one koji razmišljaju o upisivanju "Startap Akademije" i započinjanju preduzetničke karijere, a još imaju određene nedoumice i pitanja. Na događaju ćemo imati priliku da se upoznamo i sa alumnijima prve dve generacije "Startap Akademije", kao i mnogim od mentora, predavača i investitora okupljenim oko programa.

Na bini će svoja iskustva i znanje podeliti: Stanislav Sirakov, partner u investicionom fondu "LauncHub" i mentor "Startap Akademije", Jovica Zarić - osnivač "Humintio" i alumni "Startap Akademije", Ivan Kovačević, predstavnik SEE ICT i programski koordinator "Startap Akademije", Luka Marinković - CMO "InShape" i alumni "Startap Akademije", Alex Čović, programski direktor "Startap Akademije" i Nebojša Lazić - partner u investicionom fondu "StartLabs" i mentor "Startap Akademije", navedeno je u saopštenju.

Konkurs za "Startap Akademiju" otvoren je do 24. septembra, a zainteresovani se mogu prijaviti OVDE.

 Autor GdeInvestirati/eKapija

Autor članka

Podelite sa prijateljima: