Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Poslovi - Niš 

Poslovi na istoj lokaciji

BeogradNišNovi Sad

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Savetnik u prodaji" kompanije Leomax international d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Kompanija:
Leomax international d.o.o.

KO SMO MI?

Leomax international je moderna, multinacionalna švajcarska kompanija koja se bavi plasmanom i distribucijom medicinskih sistema za poboljšanje, prevenciju i zaštitu zdravlja.

Leomax proizvodi su spoj superiornog dizajna, jedinstvenog materijala i napredne tehnologije sa ciljem povratka prirodnim metodama u prevenciji i regeneraciji ljudskog organizma.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo od marta, pored već postojećih Beograda i Novog Sada, otvorili i našu treću poslovnicu u Nišu i time započeli misiju prevencije i zaštite zdravlja i na jugu Srbije.

 

LEOMAX OKRUŽENJE:

Ono čime se ponosimo je atmosfera među zaposlenima. Naš tim čine mladi, ambiciozni, veseli i nasmejani ljudi. Zvuči kao kliše, ali to je nešto na čemu zaista najviše radimo. Želimo pozitivne, zadovoljne, motivisane, ljude sa jasnim ciljem i orijentacijom na rezultate. Sa druge strane, sujeti, ljubomori, zavisti i svađi nije mesto u našoj kompaniji. Tu atmosferu je najbolje približiti činjenicom da nakon posla ne tako retko idemo na piće, u bioskop, provod i na niz sličnih team building-a. 

 

ŠTA TRAŽIMO?

S obzirom da naše poslovanje ulazi u treću godinu rada u Srbiji te da naše poslovanje svakodnevno prati rast potrebni su  nam

Savetnici u prodaji

Pošto nam je komunikacija osnova posla, takva osoba nam i treba. Ukoliko imaš minimalno VSS, dobre organizacione veštine, timski duh i otvorenost za usavršavanje i napredak, prava si osoba za nas. 

 

ŠTA NUDIMO?

Pored svega navedenog, nudimo fiksnu platu, bonuse, priliku za brzo usavršavanje, različite stimulacije, priliku za napredovanja, kvartalna i godišnja putovanja i posao sa minimalnim pritiskom i stresom uz kontinuiranu podršku celokupnog tima. 

 

OPIS POSLA:

Saradnik u prodaji je osoba koja:

  • Svakodnevno komunicira i predstavlja proizvode potencijalnim kupcima. 
  • Analizira rezultate i neprestano unapređuje svoj rad kroz zaključke iz analize. 
  • Izveštava na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou o postignutim uspesima.

Ukoliko vam se sve navedeno čini interesantnim, pošaljite nam vaš CV.Lokacija posla:
- Beograd
- Niš
- Novi Sad
Kategorija:
- Zdravstvo, Medicina, Veterina
- Komercijala, Prodaja
Nivo obrazovanja:
Svi nivoi obrazovanja
Trajanje oglasa:
4.8.2022. do 19.8.2022.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola