Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Poslovi - Obrazovanje, Briga o deci 

Poslovi na istoj lokaciji

BeogradNovi Sad

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Izrada sajta

Konkurs za oglas "Deda Mraz - animator" kompanije Agencija Interact je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Kompanija:
Agencija Interact
Adresa:
Beograd, Makenzijeva 32

Deda Mraz - animator

Broj slobodnih radnih mesta: 5
Lokacija: Beograd, Novi Sad

 

Agencija za izdavaštvo „Interact“ raspisuje konkurs za radno mesto „Deda Mraz“  na određeno vreme.

 

Uslovi radnog mesta

  • Najveselije radno mesto na svetu sa 0% stresa;
  • Više nego odlična zarada (ili honorari);

Zahtevi

  • Moraš da budeš pošten i dobar čovek: Deda Mraz je ličnost koja je sinonim za dobrotu. I ti po karakteru moraš da budeš dobar, nesebičan, prijatan, human…
  • Godine nisu bitne: ne moraš da imaš 60+ godina. Ne moraš da imaš dugu sedu bradu a ne, nužno, ni veliki stomak (ukoliko imaš, utoliko bolje ali zaista nije presudno). Ostale karakteristike i osobine kao što su elokvencija, duhovitost, ozbiljnost, stav i autoritet su važnije od fizičkih. Naši kostimi i maske učiniće te originalnim Deda Mrazom bez obzira na godine i stas.
  • Radno iskustvo nije potrebno: Ne moraš da budeš glumac, animator ili vaspitač po struci ali moraš da budeš komunikativan, kulturan, prijatan i veseo čovek te da poseduješ umeće ophođenja sa decom. Ako si dobar animator u društvu i često si u centru pažnje, moguće je da jesi dobar kandidat za posao Deda Mraza. Pokušaj!
  • Moraš da budeš spretan, brz, jak i izdržljiv: Ovo nije posao za slabiće i mlakonje. Deda Mraz je spretan čovek, brz, tačan… Moraš da budeš u dobroj formi i kondiciji. Ovo je težak posao. Osim što Deda Mraz ima puno posla, on radi i radi „prekovremeno“. Fizička snaga i izdržljivost trebaće ti jer ćeš po nekada da radiš i 12 sati dnevno ali i npr. u momentu kada ti u krilo sedne cela porodica: tata od 120 i mama od 90 kg. Decu povrh njih ne računaj. Pritom si obučen u bundu u kojoj ti je nepodnošljivo vruće…
  • Moraš da budeš mentalno stabilan: Deda Mraz mora da bude miran i staložen tip. Ukoliko si isuviše temperamentan, eksplozivan, burno reaguješ situacije kao što su nepravda ili omalovažavanje (od strane klijenata. Ne dešava se ali nije isključeno), ukoliko te nerviraju nestašna deca i sl., ovo nije posao za tebe.
  • Moraš da budeš aktivan vozač i da poseduješ sopstveni automobil: Da bi stigao sa jednog kraja grada na drugi, moraš da budeš mobilan i snalažljiv kao irvas.

Napomena: Izabrani kandidat biće u obavezi da naknadno dostavi lekarsko uverenje i potvrdu o nekažnjavanju. Zašto?! – Zato što neko ko iznajmljuje Deda Mraza ne želi osuđivanog ili čoveka pod istragom (skrivenog ispod kostima Deda Mraza) u svojoj kući a poslodavac želi da bude siguran u ljude koji ga predstavljaju. Ovo uverenje se vadi u sudu a može da se naruči i online. Taksa za izdavanje Uverenja iznosi 190,00 RSD

Lekarsko uverenje (dovoljno je i ono za vozače A kategorije) je neophodno zato što ćeš raditi sa decom. Takođe, i zato što roditelji koji plaćaju ovu uslugu žele da budu sigurni u tebe. Pregled psihologa i neuropsihijatra je svakako uključen ovim lekarskim uverenjem. I lekarsko uverenje se dostavlja se tek po izboru, neposredno pred zaključivanje Ugovora a troškove lekarskog pregleda snosiš sam (troškovi okvirno iznose 2.200 RSD.)

 

Način aplikacije

Ukoliko ispunjavaju gorenavedene uslove, kandidati mogu da nam se jave telefonom na 063/370-427 (Miroslav) ili da pošalju prijavu u elektronskoj formi, sa naznakom "Prijava za posao Deda Mraza“ najkasnije do 10. decembra 2017. godine u 14:00 časova. Naknadno dospele Prijave se neće uzimati u razmatranje.

U prilogu E-maila – Prijavi dostaviti:

  1. CV;
  2. Fotografiju (nije obavezno ukoliko se već nalazi u CV-u);

Odabir kandidata

Selekcija kandidata vršiće se u tri nivoa a 25 odabranih Prijava odnosno kandidata biće pozvano na sastanak na kome će biti detaljno predstavljeni uslovi rada, radne obaveze, očekivanja poslodavca i sl.
Na tom sastanku kandidati će moći da postave sva dodatna pitanja i sl.

 

Profil poslodavca

Agencija Interact je servis za iznajmljivanje Deda Mraza koji se bavi poslovima pružanja usluga izdavaštva, edukacije, animacije i srodnim poslovima.

Više o poslodavcu na www.dedamraz.org

 Lokacija posla:
- Beograd
- Novi Sad
Kategorija:
- Ostalo
- Sport, lepota i zabava
- Obrazovanje, Briga o deci
Nivo obrazovanja:
Minimum: IV Stepen - SSS srednja škola (4 godine)
Trajanje oglasa:
4.12.2017. do 18.12.2017.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola