Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Posao u kompaniji: Omiljena Pekara d.o.o. 

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije
Opis kompanije:

Kompanija Omiljena Pekara proizvodi i prodaje putem svojih maloprodajnih objekata pekarske proizvode, poslastičarske proizvode, proizvode italijanske kuhinje pizze i paste kao i dnevno kuvana jela. Svi proizvodi su visokog kvaliteta a objekti u kojima se vrši prodaja su opremljeni najsavremenijom opremom kao i modernim dizajnom enterijera.

 

Omiljena Pekara d.o.o. je "ćerka" firme Str Pekara Domino iz Valjeva nastala u težnji za proširenjem poslovanja na maloprodajno tržište grada Beograda. Pekara Domino je osnovana 2001. godine što potvrđuje skoro dve decenije iskustva u poslovanju kao i stečeno poverenje kako od strane stalnih kupaca tako i od strana zaposlenih koje smatramo osnovnim stubom kompanije. U skladu sa tim veliku pažnju posvećujemo međuljudskim odnosima, odosima poslodavaca prema zaposlenima kao i uslovima rada kao što su finansijski uslovi, ambijent u kojem se radi, mogućnost napredovanja, direktan kontakt sa poslodavcima i drugo.

Kompanija:
Omiljena Pekara d.o.o.
Adresa:
Beograd - Voždovac, Vojvode Stepe 220Nema poslova koji odgovaraju Vašim kriterijumima pretrage!Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola