Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Politika privatnosti 

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije
Uslovi i prava korišćenja i politika privatnosti

Ugovor o korišćenju sajta Lako do posla

U daljem tekstu ugovor o uslovima korišcenja.Ugovor o uslovima korištenja je napisan na Srpskom jeziku.

Ugovor je izmedu www.lakodoposla.com portala i posetioca portala odnosno korisnika.

Pod posetiocima, korisnicima portala podrazumevamo:
1. Kandidate -fizicka lica.
2. Poslodavace -pravna lica.

Sporazum ugovora:

Korišćenjem portala www.lakodoposla.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: lakodoposla) i svih njegovih delova teksta, automatski prihvatate sve trenutne uslove korišcenja portala lakodoposla.

Molimo Vas da pažljivo procitate sve delove ugovora.

Lakodoposla preduzima sve razumne korake na zaštiti podataka o licnosti od gubitka, zloupotrebe i neovlašćenog pristupa, otkrivanja, prepravki ili uništenja. Medutim, internet, e-mail, vaše biografije ili drugi elektronski prenos nije uvek u potpunosti bezbedan i bez grešaka, odnosno vaši podaci nisu u potpunosti bezbedni. Vi se slažete da ne smatrate odgovornim sajt lakodoposla u slucaju gubitka vaših informacija odnosno krade od strane trecih lica i neovlašcenog upada, da na svoju odgovornost upisujete i cuvate vaše podatke na našem sajtu. U slucaju da vam ovo ne odgovara molimo vas da ne koristite naš sajt odnosno da vaše podatke ne upisujete ili izbrišete.

Pristup portalu lakodoposla i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, pola ili rase.
Korisnici portala odnosno posetioci su dužni da redovno citaju uslove korišcenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišcenja i da ih razumeju u potpunosti. Talentmarket kao vlasnik portala zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišcenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Portal www.lakodoposla.com (u nastavku teksta ugovora skraceno: lakodoposla) vrši ulogu pri povezivanju, umrežavanju i oglašavanju poslodavaca (u nastavku teksta ugovora skraceno: Poslodavci) i kandidata, oglašavanju, odnosno lica koja traže posao (u nastavku teksta ugovora: kandidati).
Kandidatima se smatraju nezaposlena fizicka lica ili fizicka lica koja su u radnom odnosu odnosno zaposlena lica koja žele da promene odnosno pronadu novo ili dodatno radno mesto.
Korišcenjem portala lakodoposla bezuslovno se slažete sa svim ispod i iznad navedenim stavkama ovog ugovora.

Molimo Vas da pažljivo procitate sve delove ugovora.

Opšti uslovi korištenja se dele u dve kategorije:

1. Usluge za Kandidate ( fizicka lica)
2. Usluge za Poslodavce ( pravna lica)

1. Kategorija-kandidati

Lakodoposla sve svoje usluge kandidatima pruža u potpunosti besplatno.

Lakodoposla može da cuva, prikuplja informacije o kandidatima, ali iskljucivo uz njihovu saglasnost i u cilju lakšeg povezivanja poslodavca i kandidata i na obostrano zadovoljstvo. Kandidati sve podatke upisuju dobrovoljno. Lakodoposla smatra da je dužan da zaštiti vašu privatnost.

Onoga trenutka kada se registrujete kao kandidat koji traži posao, vi se slažete da ste upisali tacne, važece i potpune informacije o sebi, zatim da cete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tacne, važece i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti ili nevažeci, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišcenja portala lakodoposla.

Kandidat može u bilo kom trenutku izbrisati prikupljene informacije samostalno ili u pismenoj formi ( elektonski putem emaila) upuceno portalu lakodoposla.

Lakodoposla se obavezuje da Vaše licne podatke nece davati, prodavati, iznajmljivati, distribuirati, menjati ili na bilo koji nacin ustupati trecim licima. Kandidat ima pravo na uvid u svoje informacije u bilo kom trenutku.

Kandidati mogu pretraživati i vršiti prijave na oglase za posao.

Nemojte ostavljati, davati na uvid svoje bankovne racune poslodavcima ili drugim licima ili vršiti placanje ka njima. Poslodavci i agencije za zapošljavanje licima koje traže posao ne naplacuju usluge. Ukoliko to uradite uradili ste na sopstvenu odgovornost i saglasni ste da portal lakodoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguce nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom od strane korisnika, poslodavaca a dalje trecih lica.

Prilikom pregleda i konkurisanja na neki od oglasa za posao to cinite na vlastitu odgovornost i slažete se da lakodoposla ne preuzima odgovornost za eventualnu nastalu posledicu.

Konkurisanje se vrši na više nacina, shodno samostalnom izboru oglašivaca odnosno poslodavca. Konkurisanje može biti putem konkursne forme lakodoposla portala, slanjem na email adresu oglašivacu, spoljnim linkom koji se nalazi po izboru poslodavca ili kombinovano koristeci neke ili sve nacine zajedno. Prilikom konkurisanja na oglase za posao podrazumeva se da je kandidat upucen u oglas, odnosno tekst oglasa, da je dobro razumeo sve uslove navedene od strane poslodavca u oglasu i da je dobro upucen u poslodavca odnosno oglašivaca, kao i njegovu proveru poslovanja proverio na sajtu narodne banke Srbije i Apr-a. Lakodoposla ne odgovara za pouzdanost teksta upisanog od strane poslodavca. Lakodoposla portal takode nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije a kasnije i stupanja u radni odnos odnosno dogovor sa poslodavcem. Kandidat je takode dužan da proveri pravno postojanje poslodavca odnosno smatra se da je proverio pre konkurisanja. Lakodoposla ne ucestvuje u procesu selekcije kandidata

Lakodoposla ne garantuje da ce poslodavac ili njegovo lice ispoštovati sve potrebne procedure nakon poslate prijave, odnosno obaveštenje o ishodu konkursa. Lakodoposla ne ucestvuje u selekciji i preselekciji kandidata. Korišcenjem sajta lakodoposla.com vi ne smatrate odgovornim lakodoposla.com u selekciji i preselekciji u suprotom nemojte da koristite usluge lakodoposla.com sajta, odnosno molimo vas da napustite naše stranic.

Profili kandidata- biografije

U slucaju da pristanete, odnosno napravite vaš profil kod nas na portalu, Vi odobravate da vašem nalogu i vašim informacijama prilikom konkurisanja na odredjeni oglas imaju pristup poslodavci istih. Pri tome ste saglasni da portal lakodoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguce nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovanazloupotrebom vaših podataka od strane poslodavaca a dalje trecih lica.

2. Kategorija-poslodavci

Poslodavcima se smatraju svi korisnici koji su postavili oglas na sajtu lakodokola i
poslodavci ne mogu biti fizicka lica osim u odedenim slucajevima.

Onoga trenutka kada se registrujete kao poslodavac koji traži zaposlenike, radnu snagu, vi se slažete da ste upisali tacne, važece i potpune informacije o vašem preduzecu, zatim da cete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tacne, važece i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti, nepotpuni ili nevažeci, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišcenja portala Lakodoposla, kao i druge mere koje proisteknu kao posledica.

Sve usluge koje nudi portal lakodoposla su definisane cenovnikom.

U slucaju prekida rada sajta nastalim usled razlicitih faktora lakodoposla se nece smatrati odgovornim prema eventualnim posledicama koje mogu da nastanu.

Poslodavac odnosno oglašivac se slaže da na osnovu ostavljenih kontakt podataka odnosno broja telefona kontakt osobe, lakodoposla odnosno lice u ime lakodoposla ga može kontaktirati u bilo koje doba dana, radnim ili neradnim danima radi dobijanja potrebnih informacija oko rešavanja eventualnog nastalog problema. U slucaju da prethodno opisana pravila poslodavac prekrši lakodoposla zadržava puno pravo zabrane dalje upotrebe portala poslodavcu odnosno oglašivacu.
Podaci se cuvaju, uz suglasnost poslodavaca, na serverima koji se trenutno nalaze u Nemackoj.


Lakodoposla zadržava pravo izmene ili dopune ovih pravila odnosno uslova korišcenja bez prethodne najave i koje mogu da stupe na snagu odmah po objavi.
Ukoliko se ne slažete nakon procitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal lakodoposla, odnosno da napustite naše stranice.

Odricanje odgovornosti

Lakodoposla nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaja lakodoposla ne garantuje ispravnost i tacnost informacija koje unose poslodavci i kandidati u svojim oglasima odnosno biografijama, profilima.
Lakodoposla zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja bilo poslodavca ili kandidata, a podrazumeva se na (biografije i oglase) a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka.
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstice na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važecim zakonima i moralnim nacelima.

Poslodavci imaju na raspolaganju više usluga.
Od kojih su: Postavljanje oglasa, pretraživanje profila kandidata koji su se javili na oglas istih.

Poslodavac se automatski obavezuje da ce sve usluge na portalu da koristi u dobroj nameri i jedino i iskljucivo u svrhu pronalaženja odgovarajucih radnika za svoje potrebe, bez zloupotrebee baze podataka, profila kandidata portala lakodoposla.

Dostupni su im veoma poverljivi, licni podaci o kandidatima: slike, brojevi telefona, bracno stanje, email adrese, i slicne veoma privatne informacije.
Najstrožije je zabranjena zloupotreba prikazanih podataka o kandidatima, zatim distribucija ili u bilo kakve svrhe.

Fizickim licima nije omoguceno postavljanje oglasa potražnje radnika osim u slucajevima koji zakon propisuje.
Oglasi za posao služe iskljucivo kao sredstvo koje pomaže pri pronalaženju kandidata za radna mesta odnosno kadar.
Upotreba u druge svrhe je najstrožije zabranjena, bice automatski sankcionisana uklanjanjem oglasa i trajnim izbacivanjem poslodavca sa portala.
Oglasi za posao imaju vreme trajanja, koje odreduje poslodavac pri objavi oglasa za posao koju moze izmeniti portal lakodoposla prema licnoj proceni bez obrazloženja. Nakon isteka, oglasi za posao se arhiviraju.

Onoga trenutka kada se registrujete kao poslodavac koji traži zaposlenike, radnu snagu, vi se slažete da ste upisali tacne, važece i potpune informacije o vašem preduzecu, zatim da cete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tacne, važece i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti, nepotpuni ili nevažeci, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišcenja portala Lakodoposla, kao i druge mere koje proisteknu kao posledica.

Sve usluge koje nudi portal lakodoposla su definisane cenovnikom.

U slucaju prekida rada sajta nastalim usled razlicitih faktora lakodoposla se nece smatrati odgovornim prema eventualnim posledicama koje mogu da nastanu.

Poslodavac odnosno oglašivac se slaže da na osnovu ostavljenih kontakt podataka odnosno broja telefona kontakt osobe, lakodoposla odnosno lice u ime lakodoposla ga može kontaktirati u bilo koje doba dana, radnim ili neradnim danima radi dobijanja potrebnih informacija oko rešavanja eventualnog nastalog problema. U slucaju da prethodno opisana pravila poslodavac prekrši lakodoposla zadržava puno pravo zabrane dalje upotrebe portala poslodavcu odnosno oglašivacu.
Podaci se cuvaju, uz suglasnost poslodavaca, na serverima koji se trenutno nalaze u Nemackoj.

Lakodoposla zadržava pravo izmene ili dopune ovih pravila odnosno uslova korišcenja bez prethodne najave i koje mogu da stupe na snagu odmah po objavi.
Ukoliko se ne slažete nakon procitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal lakodoposla, odnosno da napustite naše stranice.

Odricanje odgovornosti

Lakodoposla nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaj lakodoposla ne garantuje ispravnost i tacnost informacija koje unose poslodavci i kandidati u svojim oglasima odnosno biografijama, profilima.
Lakodoposla zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja bilo poslodavca ili kandidata, a podrazumeva se na (biografije i oglase) a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka.
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstice na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važecim zakonima i moralnim nacelima.

VAŽNO:

Pravila preuzimanja teksta i oglasa

Portal lakodoposla dozvoljava preuzimanje teksta u kategoriji vesti, saveti i karijera na koje on polaže autorska prava.
U tom slucaju je dozvoljeno prenošenje clanaka teksta uz obavezno navodenje izvora odnosno linka ka našoj veb stranici.
Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slucaj ce biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bice uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal lakodoposla ne dozvoljava preuzimanje oglasa, odnosno poslova, oglasa na koje on polaže autorska prava, koji se nalaze na sajtu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje oglasa, poslova sa sajta lakodoposla.com, neovlašceno korišcenje sadržaja oglasa smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi


Linkovi na druge web stranice

Portal lakodoposla objavljuje linkove ka drugim stranicama u dobroj nameri i ne odgovara za eventualnu štetu i tekst na tim stranicama.

Važno:

Svi tekstovi i clanci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju licnu odgovornost i rizik. lakodoposla.com, ni autori clanaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u clanku. Izražena mišljenja su licna mišljenja autora. U slucaju da se ne slažete sa uslovima korišcenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim delovima ovog ugovora.

lakodoposla.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili clanak.


Ako imate pitanja ili nedoumica, molimo vas upotrebite kontakt formu na našem portalu i naš tim ce brzo odraditi vaš odgovor, profesionalno i efikasno.

Društvo sa ogranicenom odgovornošcu „Talentmarket“(u daljnjem tekstu Društvo) obavezuje se na zaštitu Vaših Licnih podataka zasnovano na EU Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Društvo prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje sa nama dodu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosledne pravilnike i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti iinformiše vas o našim praksama zaštite i mogucnostima odabranih nacina prikupljanja i korištenja podataka o vama, ukljucujuci i podatke prikupljene iz vaših internetskih aktivnosti .

Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve informacije prikupljene sa web stranice Društva, domene, usluge i aplikacije .

Molimo Vas da Politiku privatnosti - Politiku zaštite licnih podataka (u daljnjem tekstu Politika privatnosti) povremeno proverite s obzirom na moguce izmene koje ce biti prikazane na stranici.

Svrha prikupljanja licnih podataka

Licne podatke prikupljamo pre svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što ucinkovitijeg odgovora na Vaš upit.

Podaci pokriveni sadržajem Politike privatnosti:

Ime i Prezime, Datum rodenja, Adresa stanovanja, E-mail, Broj telefona i/ili faksa, licni identifikacijski broj (MB), Ostali podaci koje razmenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Vreme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajeteza pravo obradivati Vaše licne podatke skladno naznacenoj svrsi. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.

Sadržaj Politike privatnosti

Vaše osobne podatke prikupljamo i obradujemo u skladu s odredbama Opšte uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke cemo cuvati na primeren nacin i osigurati njihovu poverljivost. Prikupljene podatke možemo prosledivati trecim osobama bez vašeg izricitog dopuštenja., pod uslovom da su treca lica fizicka ili pravna lica koja podatke obradjuju u skladu sa uredbom o zaštiti podataka i poštuju nacela privatnosti , a komunikacija u ovom smisluje regulisana ugovorom ili izjavom.

Prikupljamo samo one licne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtievamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogucili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka od onog što je zaista potrebno za rad u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Društvo Vam nece slati neželjenu poštu. Društvo ne odgovara za slucajnu grešku ili grešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slucajno kršenje garantuje zaštite vaših podataka, ali garantujei da ce greška biti otklonjena, ako je to moguce, cim pre.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo licne podatke koje prikupimo nikome izvan Društva bez Vaše dozvole, ukoliko to nije naznaceno ovom izjavom

Tajnost podataka

Želimo jasno reci da prilikom poseta ovim stranicama Vaši licni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti drugim stranama što je jasno definisano Vašom akcijom popunjavanjem predloženog polja za pristanak.

Upotreba

Vaši licni podaci koristice se iskljucivo u svrhu portala i isti se mogu koristiti u nama bratskim , pridruženim kompanijama ili kompanijama sa kojima imamao ugovorene odnose ili se bave analizom podataka u naše ime i u korist unapredjenja naših usluga i korisnicke koristi.

Kontrola

Osoba ima pravo uvida u zbirku licnih podataka, zahtevati pristup svojim licnim podacima i menjati ih, pravo na popravak, zaborav, ogranicenje obrade, prigovor i prenos podataka te u svakom trenutku sme otkazati odobrenje za uporabu licnih podataka, zahtevati promenu podataka ili brisanje iz baze podataka.

To možete uciniti tako da pošaljete zahtev našem službeniku za zaštitu podataka, pisanim putem

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na našim portalima globalne mreže i kako bismo osigurali pristupacnost usluge svim korisnicima, ovaj racunarski operater koristi softver koji prati posete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmene podataka, kao i one koji bi mogli prouzrokovati štetu na neki drugi nacin.

Neovlašteni pokušaji korišcenja podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Statistika

Naši korisnici globalne mreže koriste statisticki softver. Ti su programi standardno obeleženei kod svih internet korisnika i nisu karakteristicni samo za naše stranice. Takvi statisticki programi omogucuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posetitelje (utvrdivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagodavanje stranica za pojedine internet korisnike, efikasnost i kvalitet strukture naše lokacije te posjecenost naših stranica.)

Upotreba kolacica (Cookies)

Kolacići su mali tekstualni fajlovi koji mogu koristiti veb lokacije kako bi se korisnicko iskustvo ucinilo efikasnijim.

Zakon navodi da na vaš uredaj možemo spremiti kolaciće ako su strogo neophodni za rad ove stranice. Za sve druge vrste kolacića potrebna nam je vaša dozvola.

Ova stranica koristi razlicite vrste kolacića. Neke kolaciće postavljaju usluge trećih lica koje se pojavljuju na našim stranicama.

U bilo koje vrijeme možete promijeniti ili povući svoju saglasnost iz Deklaracije o kolacićima na našoj veb stranici.

Saznajte više o tome ko smo, kako možete da nas kontaktirate i kako obradujemo licne podatke u našoj Politici privatnosti.

Poruka elektronskom poštom

Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-poštu) s licnim podacima po kojima Vas je moguce identifikovati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahteva.

Linkovanje

Cinimo sve što je u našoj moci kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internet stranica upucuju na internet stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Medutim, stranice i adrese na mreži brzo se menjaju i ne možemo uvijek garantovati za sadržaj svake adrese na koju vas usmerimo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našom Politikom privatnosti, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internet adresom ili našim pridruženim adresama , molimo vas da nam se javite.

Promene i prestanak uslova korištenja

Društvo sa ograniceno odgovornošcu“ Lako do“ zadržava pravo izmene ili prekida svih ili bilo kojeg dela ove internet lokacije i uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obavešteni.
Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola