Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Хигиеничар 

Više poslova iz kategorije

Ostalo

Poslovi na istoj lokaciji

Inostranstvo

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Хигиеничар" kompanije Partners&Orka je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Opis kompanije:

Partners&Orka d.o.o. je privredno društvo koje pruža širok dijapazon usluga iz domena marketinga, konsaltinga, zapošljavanja, pravnih poslova, ljudskih resursa, privremenog zapošljavanja i ostalih aktivnosti koje su neophodne za poslovanje Vaše kompanije.

 

Kompanija:
Partners&Orka
Adresa:
Beograd, Durmitorska 14

Агенцијата за рекламирање Partners&Orka издава простор за рекламирање за својот реномиран клиент, кој за своите потреби бара работници на следниве позиции:

 

Хигиеничар

м / ѓ
 
Место на работа: центар на градот, канцелариски простор Скопје


 
Потребни квалификации:

  • ССС
  • Претходно работно искуство

Личен профил:

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Способност за тимска и самостојна работа

 

Пријава на полно работно време, платени трошоци за превоз, сите придобивки од вработувањето.


Кандидатите кои аплицираат по е-пошта се согласуваат дека нивните податоци можат да се користат за избор и пренасочување на персоналот во однос на Законот за заштита на личните податоци.
 
Кандидатите можат да испраќаат апликации преку е-пошта.
Агенциските услуги се бесплатни за оние кои бараат работа.
Огласот важи 15 дена од денот на поставувањето на рекламата.Lokacija posla:
- Inostranstvo
Kategorija:
- Ostalo
Nivo obrazovanja:
Svi nivoi obrazovanja
Trajanje oglasa:
2.6.2020. do 17.6.2020.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola