Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Kuvar / Kuvarica 

Poslovi na istoj lokaciji

Beograd

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Kuvar / Kuvarica" kompanije Omiljena Pekara d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Opis kompanije:

Kompanija Omiljena Pekara proizvodi i prodaje putem svojih maloprodajnih objekata pekarske proizvode, poslastičarske proizvode, proizvode italijanske kuhinje pizze i paste kao i dnevno kuvana jela. Svi proizvodi su visokog kvaliteta a objekti u kojima se vrši prodaja su opremljeni najsavremenijom opremom kao i modernim dizajnom enterijera.

 

Omiljena Pekara d.o.o. je "ćerka" firme Str Pekara Domino iz Valjeva nastala u težnji za proširenjem poslovanja na maloprodajno tržište grada Beograda. Pekara Domino je osnovana 2001. godine što potvrđuje skoro dve decenije iskustva u poslovanju kao i stečeno poverenje kako od strane stalnih kupaca tako i od strana zaposlenih koje smatramo osnovnim stubom kompanije. U skladu sa tim veliku pažnju posvećujemo međuljudskim odnosima, odosima poslodavaca prema zaposlenima kao i uslovima rada kao što su finansijski uslovi, ambijent u kojem se radi, mogućnost napredovanja, direktan kontakt sa poslodavcima i drugo.

Kompanija:
Omiljena Pekara d.o.o.
Adresa:
Beograd - Voždovac, Vojvode Stepe 220

Kuvar / Kuvarica

 

Opis posla:

  • Priprema jela nacionalne kuhinje za izlaganje u „ben mari“ toplim vitrinama (poput expres i buffet restorana).


Radno iskustvo:

  • Neophodno višegodišnje radno iskustvo u pripremi jela nacionalne kuhinje.
  • Poželjno je poznavanje jela internacionalne kuhinje.


Profil kandidata:

  • Pedantnost u radu, održavanje visokog nivoa higijene, kolegijalnost, timski igrač, dobar odnos sa kolegama, odgovoran prema radnim obavezama.


Nudimo:
Lokacija na kojoj bi ste radili je RUZVELTOVA 23.
Konkurišite za posao u uspešnoj kompaniji. Kuhinja u kojoj bi ste radili je opremljena najsavremenijom i novom opremom. Sa ponosom bi istakli da u njoj posedujemo JOSPER peć (roštilj) na ćumur koji poseduju samo vrhunski
restorani u širom sveta. JOSPER mnogo utiče kako na bolji tj vrhunski ukus grilovanog mesa tako i na minimalno prljanje i dimljenje pri radu sa roštiljem.
Prihvatljiv nam je veliki opseg plata. Visinu plate dogovaramo u skladu sa vašim očekivanjima koje samo treba i da potvrdite svojim znanjem u pripremi jela. Redovnost isplate plata kao i prijava zaposlenih se podrazumevaju!
Takođe napomenućemo sigurnost zaposlenja (dakle ne otpuštamo zaposlene tokom perioda kada opadne posao usled isteka sezone). Mi smo kompanija koja traga za stalno zaposlenim, lojalnim osobama koje će napredovati zajedno
sa razvojem poslovanja kompanije. U prilog tome napominjemo da smo u pripremi za otvaranje još jednog velikog objekta na ekskluzivnoj lokaciji u centru grada. Taj objekat će biti iz dva dela, restoranski ala cart (posluživanje od strane konobara) i buffet (samouslužno) posluživanje.
 

 


Očekujemo Vaše prijave.

 Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Komercijala, Prodaja
- Trgovina na malo
- Turizam, Ugostiteljstvo, Putovanje
Nivo obrazovanja:
Minimum: III Stepen - SSS srednja škola (3 godine)
Maksimum: V Stepen - VKV - SSS srednja škola
Trajanje oglasa:
12.12.2018. do 11.1.2019.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola