Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Pomoćni kuvar, Perač sudova, Prodavac, Pizza majstor (m/ž) 

Više poslova iz kategorije

OstaloTurizam, Ugostiteljstvo, Putovanje

Poslovi na istoj lokaciji

Beograd

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Pomoćni kuvar, Perač sudova, Prodavac, Pizza majstor (m/ž)" kompanije Omiljena Pekara d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Opis kompanije:

Kompanija Omiljena Pekara proizvodi i prodaje putem svojih maloprodajnih objekata pekarske proizvode, poslastičarske proizvode, proizvode italijanske kuhinje pizze i paste kao i dnevno kuvana jela. Svi proizvodi su visokog kvaliteta a objekti u kojima se vrši prodaja su opremljeni najsavremenijom opremom kao i modernim dizajnom enterijera.

 

Omiljena Pekara d.o.o. je "ćerka" firme Str Pekara Domino iz Valjeva nastala u težnji za proširenjem poslovanja na maloprodajno tržište grada Beograda. Pekara Domino je osnovana 2001. godine što potvrđuje skoro dve decenije iskustva u poslovanju kao i stečeno poverenje kako od strane stalnih kupaca tako i od strana zaposlenih koje smatramo osnovnim stubom kompanije. U skladu sa tim veliku pažnju posvećujemo međuljudskim odnosima, odosima poslodavaca prema zaposlenima kao i uslovima rada kao što su finansijski uslovi, ambijent u kojem se radi, mogućnost napredovanja, direktan kontakt sa poslodavcima i drugo.

Kompanija:
Omiljena Pekara d.o.o.
Adresa:
Beograd - Voždovac, Vojvode Stepe 220

Pomoćni kuvar / kuvarica


Grad: Beograd
Broj izvršilaca: 1


Opis posla:

  • Pomoć kuvarima u pripremi jela nacionalne kuhinje za izlaganje u „ben mari“ toplim vitrinama (poput expres i buffet restorana).

Radno iskustvo:

  • Neophodno višegodišnje radno iskustvo na poziciji „pomoćni kuvar“ u restoranima koji služe jela nacionalne kuhinje. Poželjno je i iskustvo poznavanje jela internacionalne kuhinje.

Profil kandidata:

  • Pedantnost u radu, održavanje visokog nivoa higijene, kolegijalnost, timski igrač, dobar odnos sa kolegama, odgovoran prema radnim obavezama.

 

Perač sudova

Grad: Beograd
Broj izvršilaca: 1


Opis posla:

  • Pranje posuđa kao što su šerpe, lonci, plehovi, gastro posude i održavanje higijene u kuhinje (šporet, peći, radni stolovi, frižideri).


Radno iskustvo:

  • Poželjno radno iskustvo na sličnoj poziciji u restoranima.

Profil kandidata:

  • Pedantnost u radu, održavanje visokog nivoa higijene, kolegijalnost, timski igrač, dobar odnos sa kolegama, odgovoran prema radnim obavezama.

 

Prodavac / Prodavačica

6 izvršioca

 

Pizza majstor

2 izvršioca

 

Početna plata je 40.000 dinara sa uračunatim prevozom i toplim obrokom a redovnost isplate plata kao i prijava zaposlenih se podrazumevaju!

Iskustvo nije neophodno.

 

Mogućnost brzog napredovanja!

 


Nudimo:
Lokacija na kojoj bi ste radili je RUZVELTOVA 23, Palilula (blizu Vukovog spomenika). Konkurišite za posao u uspešnoj kompaniji. Kuhinja u kojoj bi ste radili je opremljena najsavremenijom i novom opremom. Sa ponosom bi istakli da u njoj posedujemo JOSPER peć (roštilj) na ćumur koji poseduju samo vrhunski restorani u širom sveta. JOSPER mnogo utiče kako na bolji tj vrhunski ukus grilovanog mesa tako i na minimalno prljanje i dimljenje pri radu sa roštiljem.
Visinu plate dogovaramo u skladu sa vašim očekivanjima koje samo treba i da potvrdite svojim znanjem u pripremi jela. Redovnost isplate plata kao i prijava zaposlenih se podrazumevaju! Takođe napomenućemo sigurnost zaposlenja
(dakle ne otpuštamo zaposlene tokom perioda kada opadne posao usled isteka sezone). Mi smo kompanija koja traga za stalno zaposlenim, lojalnim osobama koje će napredovati zajedno sa razvojem poslovanja kompanije. U prilog tome napominjemo da smo u pripremi za otvaranje još jednog velikog objekta na ekskluzivnoj lokaciji u centru grada. Taj objekat će biti iz dva dela, restoranski ala cart (posluživanje od strane konobara) i buffet (samouslužno) posluživanje.
 
 
 Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Ostalo
- Turizam, Ugostiteljstvo, Putovanje
Nivo obrazovanja:
Minimum: II Stepen - polukvalifikovani radnik
Maksimum: V Stepen - VKV - SSS srednja škola
Trajanje oglasa:
12.12.2018. do 11.1.2019.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola