Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Prodavac / Prodavačica 

Poslovi na istoj lokaciji

Beograd

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Prodavac / Prodavačica" kompanije Omiljena Pekara d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Opis kompanije:

Kompanija Omiljena Pekara proizvodi i prodaje putem svojih maloprodajnih objekata pekarske proizvode, poslastičarske proizvode, proizvode italijanske kuhinje pizze i paste kao i dnevno kuvana jela. Svi proizvodi su visokog kvaliteta a objekti u kojima se vrši prodaja su opremljeni najsavremenijom opremom kao i modernim dizajnom enterijera.

 

Omiljena Pekara d.o.o. je "ćerka" firme Str Pekara Domino iz Valjeva nastala u težnji za proširenjem poslovanja na maloprodajno tržište grada Beograda. Pekara Domino je osnovana 2001. godine što potvrđuje skoro dve decenije iskustva u poslovanju kao i stečeno poverenje kako od strane stalnih kupaca tako i od strana zaposlenih koje smatramo osnovnim stubom kompanije. U skladu sa tim veliku pažnju posvećujemo međuljudskim odnosima, odosima poslodavaca prema zaposlenima kao i uslovima rada kao što su finansijski uslovi, ambijent u kojem se radi, mogućnost napredovanja, direktan kontakt sa poslodavcima i drugo.

Kompanija:
Omiljena Pekara d.o.o.
Adresa:
Beograd - Voždovac, Vojvode Stepe 220

Prodavac / Prodavačica

 

 

OPIS POSLA:

  • Prodaja proizvoda kao što su pecivo, kuvana jela i piće. Dakle direktna komunikacija kao i usluživanje potrošača.

 

PROFIL KANDIDATA:

  • Pedantan, precizan pri radu, održavanje visokog nivoa higijene, ljubazan, komunikativan, odgovoran prema radnim obavezama.

 

NUDIMO:

  • Konkurišite za posao u uspešnoj kompaniji. Objekti u kojima bi ste radili su opremljeni najsavremenijom opremom, vrhunskim dizajnom enterijera i svi su klimatizovani.

Plata je 45.000 -55.000 dinara, plus bonusi. Dodatak na platu je topli obrok a redovnost isplate plata kao i prijava zaposlenih se podrazumevaju! Takođe napomenućemo sigurnost zaposlenja, mi smo kompanija koja traga za stalno zaposlenim, lojalnim osobama koje će napredovati zajedno sa razvojem poslovanja kompanije.

 

 

Nudimo mogućnost brzog napredovanja što podrazumeva znatno veću platu i od ovih navedenih iznosa!!!Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Turizam, Ugostiteljstvo, Putovanje
- Trgovina na malo
- Komercijala, Prodaja
Nivo obrazovanja:
Maksimum: VII-2 Stepen - Magistratura/Specijalizacija
Trajanje oglasa:
28.10.2019. do 27.11.2019.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola