Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Trgovac - prodavac slatkiša 

Više poslova iz kategorije

Trgovina na malo

Poslovi na istoj lokaciji

Novi Sad

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Trgovac - prodavac slatkiša" kompanije Candy Universe d.o.o. je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Kompanija:
Candy Universe d.o.o.
Adresa:
Bul. Zorana Đinđića 181a, Bul. Zorana Đinđića 181a

Poštovani čitaoče, čitateljko, oglašavamo da su našoj firmi potrebne četiri fine osobe za rad na poziciji trgovca u našoj prodavnici sa slatkišima u novom tržnom centru u NOVOM SADU!
 
Postojimo već šest godina i nalazimo se u skoro svim najvećim tržnim centrima u Srbiji. Trenutno zapošljavamo 30 ljudi.
 
Mi prodajemo slatkiše, čokoladne deserte, čokoladne dražeje i desetine vrsta gumenih bombona.

Trgovac

Ovo NIJE privremeni posao i potrebni su nam kandidati koji će ovom poslu da posvete nekoliko godina koje su pred nama. Ukoliko je to i duže - sjajno!
Navedeno je u oglasu da je ovo posao na određeno vreme jer su naši ugovori sa tržnim centrima takvi.
Čim obnovimo ugovor sa zakupodavcem, obnavljamo i sa vama.


 
Zadaci i uslovi rada:

 • Jako važna osobina za ovu poziciju je sposobnost da shvatite da ste deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog. Svako u našoj firmi ima svoj tačan zadatak koji se na kraju pretače u vašu krajnju prodaju slatkiša na štandovima. Ne možemo bez vas u prodaji, ali ni vi ne možete bez nas u knjigovodstvu, marketingu, nabavci... Prosto, za onoga ko želi da razume.
 • Tržni centri u kojima se nalaze naša prodajna mesta rade tokom cele godine i baš takav raspored stvari diktira da se kod nas radi 6 dana nedeljno u dve smene. Jedna smena traje 7 sati. Jedne nedelje radite pre podne, a druge popodne. Radno vreme tržnih centara je uobičajeno od 10:00 do 22:00h.
 • Dolazak na posao je oko pola sata pre samog početka radnog vremena tržnog centra da bi se štand pripremio za rad i da bi se odradile sve pripremne aktivnosti za kvalitetan rad kako u vašoj smeni, tako i za kolege/koleginice koje dolaze posle vas. Nakon radnog vremena potrebno je takođe pripremiti štand za koleginice/kolege u prvoj smeni i za to vam treba do 20 minuta, maksimalno.
 • Prijem robe je jednom nedeljno u tačno određeno vreme za vašu prodajnu jedinicu. Kolega koji je zadužen za taj deo našeg poslovanja dovozi robu do samog štanda
 • Bićete određeni za jedno prodajno mestu i to mesto će postati vaše matično. U slučaju kada kolega/koleginicama treba ispomoć na nekom od drugih prodajnih mesta u Novom Sadu, morate im se naći i pomoći
 • Za rad na našim slatkim štandovima je neophodan sanitarni pregled i knjižica. Prvi pregled plaćate vi, a onda za 6 meseci vam taj trošak refundiramo i plaćamo sledeći pregled.
 • Trebalo bi da volite ljude i da volite svoj posao, ali i da ponešto znate o tehnikama direktne prodaje. Da vam nije teško da budete nasmejani i dostupni svim tipovima ljudi koji se mogu zadesiti u tržnim centrima. Ima nas raznih i treba biti spreman i za izuzetno fine, ali i ponekad  grube osobe.
 • Strah od novca, vraćanja kusura i platnih kartica ne sme da postoji. Mora se znati i da je diskrecija deo vaspitanja.
 • Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije.

Nudimo:

 • Nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti.
 • Nudimo toplo i normalno okruženje u kom ćete se osećati kao čovek.
 • Nudimo početnu platu od 36.000,00 dinara kao i mesečne stimulativne bonuse.

Očekujemo Vaše prijave.Lokacija posla:
- Novi Sad
Kategorija:
- Trgovina na malo
Nivo obrazovanja:
Minimum: IV Stepen - SSS srednja škola (4 godine)
Trajanje oglasa:
2.10.2018. do 31.10.2018.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola