You are here

Smart School

Smart School - slika
Obrazovna ustanova: 
Škola kompjutera Smart School
O ustanovi: 

Smart School je školski centar specijalizovan za IT edukaciju, osnovan u sklopu kompanije Smart d.o.o iz Novog Sada. Od 2003. Smart d.o.o. postaje zvanični Microsoft Certified Technical Education Center (preteča današnjeg Learning Solutions partnerstva), da bi nakon toga, 2004. godine stekli status Microsoft Certified Gold Partner-a kao i status Microsoft Certified Gold Partner for Learning Solutions.
Kvalitet edukacije potvrđuje takođe i aktuelni status Microsoft Gold Learning partnera za 2014-u godinu, što predstavlja skoro deceniju vrhunskog obrazovanja u školi računara Smart School. Program koji škola nudi može da zadovolji potrebe polaznika u zavisnosti od interesovanja i postojećeg predznanja. U svom radu škola koristi najmodernija dostignuća u oblasti informatike. U mogućnosti smo da našim komitentima ponudimo obuku na njihovoj lokaciji, sa našom opremom i sa potpuno prilagođenim planom obuke.
Pored osnovnih (ECDL) kurseva, u ponudi se nalaze Microsoft, PMI, Linux, Cisco, ProgeCAD, Soft Skills, Osnove web programiranja, Web dizajn, Adobe kursevi i dr.

PIB: 
101 702 658