Zapošljavate nove radnike?
Kontakt telefoni: ✔ 060/308-97-16060/314-84-01060/314-84-22

Radnim danima 08h-16h

Menadžeri prodaje:
Jelena Brkić
060/314-84-01
Marijana Avramović
060/314-84-22
Jelena Lukić
060/308-97-16

KONTAKT

Tipovi usluga:

Medijski oglas

Medijski oglas, garantuje da će najveći broj potencijalnih kandidata saznati za oglašeni konkurs, putem najistaknutije pozicije na sajtu www.lakodoposla.com, e-mail i SMS obaveštenja odgovarajućim kandidatima i emitovanjem oglasnog konkursa, u video/audio formtu, na Lako do posla Youtube kanalu, prijateljskim portalima, kao i radio i TV stanicama-opciono.Kroz TV i radijsko emitovanje, kao dodatnu vrednost, pruža i povećanu medijsku eksponiranost poslodavca.

Korišćenje Menadžera prijava i oglasnog upitnika, poslodavcu pruža kompletan uvid u listu prijavljenih kandidata kao i preglednost i potpunu kontrolu nad procesom selekcije. Na taj način se štedi do 80% vremena. Idealan je za ekspertske pozicije i konkurse gde se traži veći broj kandidata.

Saznaj više...


Vrući oglas

Istaknuta pozicija Vrućeg oglasa na sajtu www.lakodoposla.com, sa logom poslodavca, uz SMS i e-mail obaveštenja i prikaz oglasa na partnerskim sajtovima, obezbeđuje da veliki broj ljudi bude upoznat sa oglašenim konkursom, a korišćenje Menadžera prijava i Oglasnog upitnika pruža poslodavcu osećaj preglednosti i potpune kontrole nad procesom selekcije i štedi do 80% vremena.

Saznaj više...


Prioritetni oglas

Prioritetni oglas omogućava dobar odziv potencijalnih kandidata, kroz prioritetnu poziciju u odnosu na Obične oglase, SMS i e-mail obaveštenja odgovarajućim kandidatima. Uključuje korišćenje Menadžera prijava i oglasnog upitnika (tokom trajanja promotivnog perioda).

Saznaj više...

Obični oglas

Običan oglas, kroz objavu na www.lakodoposla.com i slanje e-mail obaveštenja odgovarajućim korisnicima iz baze „Lako do posla“, zadovoljava minimalne potrebe za oglašavanjem konkursa za posao. Uključuje korišćenje Menadžera prijava (tokom trajanja promotivnog perioda).

Saznaj više...

Kratki oglas

Do 120 slovnih karaktera, bez logoa i bez direktnih obaveštenja članovima sajta. Mogućnost besplatne objave kratkog oglasa kao pomoć pri započinjanju posla. (Do 3 oglasa.)


Da li ste znali da...

< >