Kontaktirajte nas
/

Početna Uslovi i prava korišćenja

Uslovi i prava korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela www.lakodoposla.com portala i svih njegovih delova (u nastavku samo www.lakodoposla.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.


Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.lakodoposla.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.


Ni jedan deo www.lakodoposla.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.


Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.lakodoposla.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.


www.lakodoposla.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.


www.lakodoposla.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.lakodoposla.com portala koristite na vlastitu odgovornost i www.lakodoposla.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.


Pristup www.lakodoposla.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.


www.lakodoposla.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava www.lakodoposla.com portala i podložno je tužbi.


Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.lakodoposla.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.


Ukoliko smatrate da je www.lakodoposla.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


www.lakodoposla.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. www.lakodoposla.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


www.lakodoposla.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. www.lakodoposla.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.


www.lakodoposla.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke www.lakodoposla.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.


www.lakodoposla.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.


www.lakodoposla.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.lakodoposla.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


www.lakodoposla.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.lakodoposla.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.