Zapošljavate nove radnike?
Postavite oglas na www.lakodoposla.com/Poslodavci
Ne prikazuj ovu poruku ponovo
Od sada LAKO DO POSLA i na mobilnom telefonu!
Preuzmite android aplikaciju odmah!
Ne prikazuj ovu poruku ponovo

Vrući poslovi: Zastupnik za Video Shopping 

Poslovi na istoj lokaciji

Beograd

Online registar firmi u Srbiji

Poslovni adresar Srbije

Konkurs za oglas "Zastupnik za Video Shopping" kompanije YellShops je istekao i konkurisanje na oglas je onemogućeno!

Opis kompanije:

Prvi i jedini Shopping Center Online u Srbiji.Jedinstveni portal koji ima na jednom mestu: Marketing, Oglašavanje i Prodaju različitih proizvoda ili usluga od više dobavljača. Sve lokalne firme, gde se prodavci osećaju sigurno i komforno, a kupci zadovoljno, jer sve imaju na jednom mestu. Garantovano su domaće i poznate firme te ne postoji sumnja u neke prevare koje su već poznate na internetu.

Posetioci i korisnici garantovano su sigurni i komforni na ovom sajtu. Sigurnost pri traženju informacija i kupovanju proizvoda i usluga.Shopping Center Online ima implementiran sitem Preporuke, registrovan i zaštićen kod Saveznog Zavoda za Intelektualnu svojinu.To je sistem gde potrošači pišu svoje iskustvo pri kupovini, a novi kupci lakše i sigurnije dolaze do proizvoda i usluga.

 

Kompanija:
YellShops
Adresa:
Beograd, Dečanska 1

Zastupnik za Video Shopping


Prvo rešenje za video trgovinu na mobilnim uređajima. Jednostavno pretvara bilo koju tradicionalnu prodavnicu, za samo nekoliko minuta, u Video Shopping bez programiranja, postavljanja proizvoda online, bez opisa, slikanja… Nije potrebno ažuriranje stanja online prodavnice, kao ni pozicioniranje i optimizacija za Google. Video trgovina uživo za maloprodajne objekte.
 
Internet prodaja putem Video Shopping-a je vrlo jednostavna: radi na sličan način kao što prodajete u tradicionalnoj prodavnici u gradu. Kupci ulaze, uzimaju proizvode i donose na kasu. Prodavac naplaćuje i kupac nosi svoje proizvode.
 
YellShops Shopping Center Online je ekskluzivni predstavnik za ShopCall u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, a traži nezavisne zastupnike, dilere, koji će vršiti prodaju ovoga servisa. Diler za ShopCall može da bude i samostalna firma.  U tu svrhu može prodavati fizičkim ili pravnim licima koji žele da koriste za sopstvenu upotrebu. Zastupnik bi zastupao na svojoj teritoriji, svom gradu ili regionu.
 
https://yellshops.com/video-poziv-shopcall/
 
Ako vas interesuje da budete naš zastupnik ili prodavac ovih usluga  kontaktirajte nas odmah.Lokacija posla:
- Beograd
Kategorija:
- Advertising, PR, Marketing
- Komercijala, Prodaja
Nivo obrazovanja:
Minimum: IV Stepen - SSS srednja škola (4 godine)
Trajanje oglasa:
11.6.2021. do 26.6.2021.Lako do posla   |   Lako do znanja   |   Polovni automobili Lako do kola